Tänä iltana poikkesin pikaisesti navetalle vähän agiliitämään. Pia toi Viskinkin paikalle ja pääasiallisesti treenasinkin sen kanssa.

Navetalta oli kerätty kaikki hypyt pois, joten meni tovi, että sain edes jonkinlaisen radanpätkän rakennettua. Otin mukaan kaikki kontaktit, pari putkea, jokusen hypyn ja kepit. Kepit laitoin tarkoituksella hämärään nurkkaan kohti seinää. Ihan kivoja pätkiä saimme Viskin kanssa aikaiseksi, rimat pysyivät pääasiallisesti ylhäällä ja kontaktit olivat hyviä. Kepitkin onnistuivat, kun vaan maltoin viedä loppuun asti. Radat olivat aika helppoja, mutta onnistumisia haettiin - ja saatiinkin. Viskin kanssa on kyllä kiva mennä, koko ajan tuntuu "kotoisammalta" ja helpommalta.

Svante teki vain kontaktit, joissa palkka alhaalla ja kepit ihan vaan huvikseen. Into pääsi kokeilemaan navetalle ilmestyneitä vinokeppejä. Harmikseni niitä oli koko sarja, mieluummin olisin ottanut puolikkaalla. Ensin laitoin kepit vähän liian auki ja Into loikki keppien läpi, sitten se sitkeästi lopetti pujottelun aina kahdeksan kepin jälkeen (pihassa meillä on vain kahdeksan keppiä), mutta meni sitten lopulta koko pitkät kepit hienosti. Nuo vinokepit olivat kiva yllätys ja täytyykin yrittää käydä hyödyntämässä niitä useamminkin, etenkin jos talvi tulee ja pihassa ei enää pysty pujottelemaan. Keppien lisäksi Into teki puomin pari kertaa, oli melko hidas. Joko vähän jännitti puomia (meillä on takana monen viikon tauko) tai sitten kyttää palkkaa. Täytyy yrittää saada toistoja vähän enemmän ja miettiä sitten lisää, jos tuntuu, että vauhti ei nouse.

Kotipihassa otin piiiitkästä aikaa vähän seuraamista, joka oli vähän turhankin iloista. Lisäksi jonkin verran jääviä liikkeitä pallon kanssa, nyt sain maahanmenoihinkin jo vähän säpinää, vaikka palkkasin lelulla.