Kas kummaa, keskiviikkonakin oli ohjelmassa agilitytreenit!

Anu oli kehitellyt muutaman kohtuullisen kinkkisen pätkän meille pähkäiltäväksi. Juosta sai ja hiki virtasi. Ensimmäisellä radalla ongelmallisimmaksi osoittautui kohta, jossa oli kolme hyppyä ihan rinnakkain ja niistä piti mennä vain ensimmäinen ja jälkimmäinen. Yllättävän vaikeaksi osoittautui saada Svante ohi siitä keskimmäisestä. Luotin ehkä liikaakin omaan vetovoimaani, pakko oli lopulta tehdä siihen sellainen vähän korostettu haltuunotto, että sain menemään. Hirveän sujuvasti se ei mennyt kertaakaan. Myös puomin kanssa oli taas hiipimisongelmaa, mutta kun Anu vähän hetsasi namikipon kanssa, alkoi sekin sujumaan.

Toinen rata alkoi tuolla kolmen esteen hyppyrivillä, nyt lähdössä piti jättää se yksi väliin, tämä oli jo helppo, kun pystyi mallaamaan itsensä sinne edelle jo valmiiksi. Sitten tultiin takaisin päin kaikki hypyt hypäten, viimeinen välistävedolla. Tämä meni meiltä Svanten kanssa mielestäni ihan kivasti. Kepeiltä melkein pimeään putkeenkin Svante irtosi ihan kivasti ja puomikin sujui nyt jo paremmin.

Viimeinen rata olikin sitten lyhyt, mutta sitäkin rankempi. Alussa kaksi rinnakkaista hyppyä , siitä suoraan pussiin ja siitä suoraan hypylle, pitkä suora jossa sai juosta ja lujaa. Sitten puomin alla suorana (meni siis puomin toiselta puolelta toiselle) olevaan putkeen ja sieltä toiseen putkeen. Kokeilin ottaa niin, että jäin sinne puomin taakse liikuen vain rajusti eteenpäin ja yllättävää kyllä, Svante irtosi tosi hienosti sinne toiseen putkeen, vaikka olikin niin kaukana minusta. Putkelta oli sitten tiukka kurvi puomille, joka nyt viimeisellä radalla oli tosi hyvä ja puomilta sitten taas sinne alla olevaan putkeen josta aika jyrkästä kulmasta kepeille. Näissä ei ongelmia.

Intokin oli mukana ja pääsi tekemään pari puomia lopuksi. Aiemmin illalla tehtiin kotipihassa pari tunnarikapulan piilotusta ja tunnarikapulan pitoharjoituksia.