Tänään ajeltiin Mouhijärvelle treenaamaan. Tällä kertaa ohjelmassa oli yksi vähän pidempi rata ja sitä sitten hinkattiin.

Svanten kanssa ei suurempia ohjauksellisia ogelmia ollut, yhteen kohtaan kokeiltiin vaihtoehtoista ohjaustapaa ja muuten sitten vaan vähän viilattiin. Eniten mietittiin nyt tuota puomia, jossa tuli taas hiipparointia (palkka valmiina). Sitten kun otin pelkkää puomia, meni tosi lujaa ja varmasti. Jotenkin nyt puomi radalla ja palkka valmiina on yhdistelmä, joka jostain syystä aiheuttaa epävarmuutta. Täytyy huomisissa treeneissä tehdä niin, että Anu saa olla siellä valmiina hetsaamassa ja kutsuu Svantea sinne palkalle.

Inton kanssa en tänään ehtinyt tekemään yhtään mitään. Into itse halusi harjoitella luovutuksia tunkemalla pihalta löytämäänsä lelua minulle. Meillä oli ihan kivat leikit, Into tuli aina tuohon eteen, sitten vähän reviteltiin ja Into juoksi mutkansa lelun kanssa ja tuli taas eteen jne. Tuli muuten aika vauhdilla! Eli on nuo bortsut viisaita, kehittävät itse toimivia treeni-ideoita, kun omistaja on liian laiska.