Lauantai-iltana tokoiltiin Annen ja Hannan kanssa. Tosin ensin vietettiin tovi jos toinenkin kiertelemällä pitkin Länsi-Tamperetta ja etsimällä treenipaikkaa, jossa ei ole juhlia, mopoilijoita, hurjaa autoliikennettä ja jossa on valot. Puolen tunnin turneen jälkeen löysimme Lamminpäästä kivan ja rauhallisen pikkukentän.

Inton treenaamiset ovat olleet pari kolme viime viikoa aivan olematonta, joten päätin ottaa vain jotain helppoja ja tuttuja juttuja. Seuraamisella aloitettiin. Alku oli taas hankalaa, levotonta ja kontakti putoili, mutta kun päästiin vauhtiin, alkoi sujumaan jo ihan kohtuullisesti. Eiköhän tämäkin tästä (ehkä) jonain päivänä.

Sitten otin luoksetulon niin, että Intosta pidettiin kiinni ja vauhdista palkaten. Samoin yksi vauhtinouto. Jäävistä otin liikkeestä seisomisia ja lopuksi päädyin kokeilemaan ruutua, joka oli tyhmä ajatus, sillä edellisestä ruutu-treenistä oli turhan pitkä aika ja tehtävä oli selvästi Intolle liian vaikea (hakeutui vain sivumerkkien väliin). Lopulta vein lelun ruutuun, jotta sain jonkinlaisen onnistumisen aikaiseksi.

Kaikkiaan kivat treenit, jotka toivottavasti nyt saivat pienen ryhtiliikkeen aikaiseksi ja herättivät syyskoomaan vajonneen treeni-innon.