Itsenäisyyspäivää on vietetty tänään varsin surkeassa ja ankeassa kelissä. Ihmeellisiä nämä säät, hetken on talvisempaa ja juuri kun ehtii ajatella, että josko se talvi nyt sitten olisi tullut, viedään se pois ja vettä tulee ja on pimeää ja kurjaa. Vihaan tätä vuodenaikaa ja näitä kelejä, olen aivan veto pois ja koko ajan aivan käsittämättömän huonolla tuulella.

Tänään oli sentään vapaapäivä, joten ehdin pitkästä aikaa päivänvalossa lenkille. Teimmekin aika pitkän metsälenkin poikien kanssa. Tosin heti lenkin alussa menetin hermoni Elvikselle, joka löysi kasan sitä itseään ja söi sen *oksennus*. Oivahan teki saman tempun tiistaina, tosin se ei pelkästään syönyt, vaan bonuksena myös pyöri siinä läjässä. Ihanaa. No, voisi asiat huonomminkin olla, jos vaikka asuisi naapurikunta Nokialla, jossa samaa tavaraa tulee ihan vesihanasta :-o.

Lisää lenkkifiilistä vei tuonne vakireitin varteen ilmestynyt tienpohja. Toivon, että siihen tulee kävelytie, mutta huono homma sekin, kun on sitten tietenkin talvella hiihtäjien valloittama. Uusi yhdystie Kurikan läpihän katkaisi lenkkimaastot toiseen suuntaan, tämä nyt ilmestynyt pohja sitten toiseen. Tosi loistavaa. Pitäisi päästä muuttamaan jonnekin korpeen, teiden ja naapureiden ja metsään paskovien ääliöiden ulottumattomiin. No, kunnon lenkki saatiin tehtyä ja koiria ei onneksi tienpohjat tuntuneet haittaavan, sen verran innoissaan tuntuivat menevän.

Iltapäivästä puhelimeen putoili hienoja viestejä Lohjan hakukisoista, Hanna ja Veeti tekivät upeaa työtä, tuloksen täydet pisteet tottiksesta ja henkilöistä, esineistä 20, yhteensä hienot 290 ja näin on hakuryhmässämme uusi KVA!! Onnea Hanna ja Tiiti!