Sen verran tuo sunnuntain reissu painoi, että jätin maanantaina kuntonyrkkeilyn väliin. En vaan yksinkertaisesti jaksanut lähteä. Agilitytreenitkään eivät suuresti houkuttaneet, mutta sinne nyt sitten ajeltiin (vaihteeksi taas aikamoisessa lumipyryssä).

Meitä oli paikalla vain kaksi, joten toiminta oli aika tehokasta. Svanten kanssa otin vain kaksi ensimmäistä pätkää, sen verran tätä agia nyt taas tulee tehtyä tällä viikolla, että vähän täytyy säästellä välillä. Ensimmäisellä radalla yritin yhtä putken jälkimmäiseen päähän vientiä tehdä ihan vaan vetämällä, mutta ei oikein onnistunut, joko meni sinne väärään päähän tai sitten tuli sellainen turha varmisteluvekki. Valssaamalla onnistui hyvin. Myös hankalassa kulmassa olleet aan jälkeiset hyppy ja rengas aiheuttivat vähän ongelmia, tai lähinnä Svante yritti jättää sen hypyn väliin ja oikaista suoraan renkaalle. Pienellä varmistuskäskyllä onnistui tämäkin. Puomilla oli palkka valmiina ja se oli nyt tosi nopea ja hyvä.

Toinen rata tehtiin heti nollana, mutta alkua testailin sitten vielä eri tavoilla. Siinä oli neljä perättäistä hyppyä joiden jälkeen heti täyskäännös takaisinpäin. Kokeilin sekä valssaamalla (kahta eri kautta), että ihan pyöräyttämällä. Oma tuntuma tai Tommin silmä ei osannut sanoa, että mikä olisi ollut nopein, kaikilla tavoilla se onnistui. Kepeille mentiin tosi vaikeasta avokulmasta, sen Svante teki upeasti. Myös tällä radalla puomilla palkka valmiina ja oikein nopea ja tarkka suoritus siinäkin.

Koska Svanten kanssa jätin treenit kahteen rataan pääsi Intokin vähän osallistumaan. Ensin otettiin putkea ja puomia, nyt tuli puomin jo vähän paremmalla vauhdilla. Sitten muutaman hypyn (rimat taisivat olla 40 cm:ssä) ja putken erilaisia yhdistelmiä. Ihan kivasti meni, enemmän vaan pitäisi ehtiä treenaamaan, niin pääsisi agilityssakin vähän eteenpäin.