Eilen illalla treenailtiin taas agia. Meitä oli jälleen paikalla vain kaksi, joten aikaa oli. Svanten kanssa päädyin ottamaan pari pätkää, joilla molemmilla pieniä kämmejä siksi, että _en ehtinyt_. Svante oli siis aika liukkailla käpälillä liikenteessä eilenkin. Sitten kun vaihdoin suunnitellun valssin takaaleikkaukseksi, saatiin ne hankalatkin kohdat menemään. Pääasiallisesti kuitenkin varsin mallikasta menoa, erinomaiset ja nopeat kontaktit (puomi ja aa), toki palkka valmiina. Kepeille oikein hyvin ja muutenkin tosi kivaa tekemistä. Juuri nyt Svanten kanssa on kyllä superihana treenata agilitya <3.

Koska jätin Svanten treenit kahteen, pääsi Intokin vähän kokeilemaan. Puomia otettiin pariin otteeseen ja uutena juttuna rengasta (maksi-korkeus). Samoin kokeiltiin yhdistelmää putki-hyppy-hyppy, mutta nyt ensimmäistä kertaa maksi-hypyt. Ihan hyvin pikku-Into yli pääsi :).

Siinä Jojon tehdessä rataa testasin vähän Inton sietokykyä ja yritin pieniä tokoiluja siellä maneesin reunalla. Hämmästyttävää kyllä, Into pystyi toimimaan ihan hyvin. Teimme hiukan seuraamista, maahanmenoa, seisomista ja yksi luoksetulokin otettiin. Hienosti Into keskittyi, vaikka vieressä tehtiin agilitya.

Eilen tuli koettua Eurotallilla kyllä todellinen pimeyden huipentuma. Keli nyt on mitä on, siihen päälle vielä vähän sumua ja sinne keskelle ei mitään. Lopputulemana niin ultimaalinen pimeys, että edes otsalampun kanssa ei kävelystä tahtonut tulla mitään. Käsikopelolla piti mennä ja varovasti tunnustella, että olenko missä reunassa tietä vai kenties keskellä. Loppuverryttelyt jäivätkin sitten aika vähiin, kun en vaan pystynyt kulkemaan. Onneksi pojat saivat olla maneesissa irti esteiden keräilyn ajan, eli siinäkin tuli jo aika hyvin sitten jäähdyteltyä.