Lauantai-illan kunniaksi hurautimme Annen ja Hannan (ja Viljon ja Veetin) kanssa Keravalle tokottelemaan.

Etukäteen vähän jännitin, että miten Into mahtaa pystyä keskittymään tuollaisessa paikassa ja ympäristössä, mutta ihan kivasti meni. Otin sen kanssa ensin luoksetuloa, jossa vauhti tuntui tosi hitaalta (liukas alusta?), mutta jossa toisaalta onnistui liukumaan puoli-istuvassa asennossa ohitseni, kun piti tulla eteen. Noudossa vähän samaa ongelmaa, vauhti ei ihan sitä mitä normaalisti. Luovutukset ihan OK.

Ruutuun vein ensin lelun, sitten lelu vietiin niin, että Into ei nähnyt ja lopuksi sitten tyhjään ruutuun. Vähän jäi eteen pyörimään, mutta periaatteessa ihan OK. Sitten sitä seuraamista, joka ei kait nyt ihan toivotonta ollut. Tosin ei niin hyvääkään, kuin mitä välillä. Jäävistä maahanmeno ja seisominen seuraamisesta, istuminen edelleen auttaen. Lopuksi sitten vähän kaukoja, jotka melko levottomia.

Ihan kohtuullisesti meni. Into pystyi tekemään ja keskittymään ja teki sen, mitä se osaa. Vähän se oli hitaamman oloinen kuin normaalisti, mutta se taisi ainakin osittain johtua Intolle oudosta ja melko liukkaasta lattiasta.

Kiitokset Annelle ja Hannalle matkaseurasta (ja niistä hiton kymmensenttisistä!).