Eilen taas agiliidettiin Svanten kanssa. Tehtiin kaksi rataa.

Ensimmäisen Svante teki heti nollana. Mitään isompaa korjattavaa ei ollut, sen sijaan kokeiltiin sellaista ohjausta, jossa koira ja ohjaaja menivät aan eri puolilta. Tultiin siis kepeiltä, josta melkein 180 asteen käännös renkaalle ja siitä sitten hypylle. Hyppy oli aan rinnalla ja sen jälkeen käännyttiin aan edessä, sen toisella puolella olevalle hypylle. Ensimmäisellä kerralla juoksin itse Svanten rinnalla sinne hypylle ja väänsin sen siitä valssilla aan editse sille toiselle hypylle. Tässä hyödyin siitä, että saatoin jättää Svanten pujottelemaan ja olin siis sen edellä renkaalla ja näin ehdin sen valssinkin sitten jotenkin tekemään. Kokeilin sitten kuitenkin niinkin, että lähetin Svanten renkaalle ja hypylle ja koukkasinkin itse aan toiselta puolen ja ikään kuin otin vastaan sille kolmannelle hypylle. Hienosti Svante irtosi ja haki sen hypyn sieltä. Kisoissa en ehkä silti lähtisi tuollaista kokeilemaan :-o. Kontakteista radalla oli aa ja puomi, jotka molemmat hyvin ja nopeasti.

Toisen radan ensimmäisellä yrittämällä tuli virhe kepeillä. Kyllä, _Svante_ meni toiseen väliin (tämä aiheutti radan kehitelleelle Tommille suunnatonta riemua ;-) ). Kun otin radan alusta, teimme taas nollan. Tässä pariakin eri hyppykohtaa otettiin uudelleen, edelleen voisin yrittää enemmän tehdä takaaleikkauksia niiden ikuisten valssien sijaan. Se vaan tuntuu jotenkin niin vaikealta. Tällä radalla kontakteista vain puomi, joka taas oikein hyvin. Oikein kivat treenit taas, Svante tuntui hyvältä ja tekeminen helpolta, paitsi mitä nyt ohjaajan kunto oli aina vähän kovilla välillä.

Into pääsi ennen ja jälkeen treenien rallaamaan maneesiin narupallon kanssa. Aa tehtiin pariin kertaan ja sitten rengasta yksittäin, haki jo tosi kaukaakin renkaalle oikein. Lopuksi sitten ihan vähän hyppelyjä ja putkiin singahteluja. Into tuntuu kivalta, se on sellaisen kevyen oloinen agissa. Ei vaan osaa (ressukka) vielä mitään, omistajan ryhtiliikettä odotellessa...

Ihanaa kun on lunta ja pakkasta. Aivan täydellisiä ulkoiluilmoja tällaiset!