Maanantaina oli lopullinen paluu arkeen, kun kuntonyrkkeilykin alkoi joulutauon jälkeen. Koville otti ja olo agilitytreeneihin lähtiessä olikin lievästi ilmaistuna vähän voimaton (hyvä että auton rattia jaksoin kääntää). Perille kuitenkin päästiin ja tällä kertaa matkassa olivat Svante ja Into Viskin oltua estynyt.

Tein Svanten kanssa kaksi rataa ja se oli ihan järjettömän hyvä! Molemmat radat tehtiin heti nollina, paria kohtaa kokeilin vähän eri tavalla. Kontakteilla palkat valmiina ja etenkin puomin Svante oikein rynni. Svanten hyvä agilityvire tuntuu siis jatkuvan.

Intokin pääsi vähän pomppimaan. Sen tekeminen oli kyllä aikamoista sähellystä. Uutena esteenä otimme muuria, jonka hyppäsi noin puolen metrin ilmavaralla. Rengas ei edelleekään onnistu vauhdista, yksittäin menee varmasti ja oikein. Paria pientä hyppykuviota kokeilin ja edelleen kohti minua (esim. valssatessa) hypätessään Into tulee herkästi riman alta. Katsoo silloin minua niin tarkasti, ettei vaan yksinkertaisesti huomaa sitä rimaa. Mutta eiköhän tuokin korjaannu.