Tänään oli aika kiireinen harrastuspäivä. Aamupäivästä singahdin hakuilemaan Sääksjärven maastoihin. Intolle otettiin kuusi maalimiestä, ajatuksena oli ottaa kaikki suorina. Ensimmäinen oli hieno, suora ja nopea pisto. Toiselle teki lähtiessä pienen pyörähdyksen, kutsuin pois (tai siis yritin), mutta Into ampaisi menemään ja teki kyllä sitten ihan mallikkaan piston ja löydön.

Kolmannelle lähti hyvin, mutta kaarsi turhan nopeasti aluetta eteenpäin ja maalimies jäi taakse. Sinänsä ihan hieno tyhjä. Neljännellä sama juttu, näistä hainkin sitten hajumielikuvat ihan yksittäin, joille hienot pistot. Viimeiseltä parilta hain suosista hajumielikuvat, hyvää työtö Intolta.

Pitää jatkossa muistaa tehdä taas noita perusharjoituksia, eikä intoilla turhaan liian vaikeisiin juttuihin.

Hakutreenit venähtivät aika pitkiksi ja meinasin vallan myöhästyä kahdeksi sovituista tokoiluista Annen ja Hannan kanssa. Alunperin ajatuksena oli käväistä kotona välillä, mutta siihen ei nyt ollut aikaa. Kipaisin ABC:lle vessaan ja ostamaan lihapullia ja sitten treenaamaan. Noutokapulat, merkit (ja naksu) ym. tokovälineistö ei nyt sitten ollut mukana, mutta onneksi sain Annelta lainaksi.

Into teki ensin seuraamista, jossa aluksi pari pientä pätkää lelulla ja sitten namilla. Namin kanssa on huomattavasti parempi; tarkempi ja tasaisempi. Seuraaminen oli ihan OK. Luoksetuloa otettiin niin, että Anne piti Intosta kiinni ja palkkasin vauhdista. Nyt olen saanut Inton tekemään loppuun pienen kaarteen heittämällä palkan ja todennäköisesti vielä aika usein samalle puoelle. Palkkausta pitää nyt korjata (kiitos Annelle taas tarkoista silmistä!). Luoksetulot sinänsä olivat nopeita ja hyviä.

Ruutuun ensin niin, että siellä on palkka. Sitten tyhjään, mutta taas meni pyörimään taakse. Sitten kävin näyttämässä, jolloin OK, samoin kun Anne vei palkan "salaa". Tässäkin pitää nyt tehdä enemmän noita, että palkka on valmiina (Into ei näe viemistä).

Noudossa ensimmäisellä kerralla pudotti kesken matkan ja oletti olevansa tekemässä vauhtinoutoa. Korjasi itse. Toisella kerralla hyvin. Sitten vielä muutama luovutusasentoon tulo (vinoista heitoista), ei ongelmia.

Aamupäivällä lähdin ennen kymmentä ja kotona oli neljän jälkeen. Onneksi ihanaihana Juha oli tehnyt Svanten kanssa pitkän lenkin päivällä, joten tyydyin illalla koko porukan kanssa vähän pienempään lenkkiin (Viski oli reissussa mukana koko päivän ja pääsi mm. hakutreeneissä mukaan tallaamaan aluetta, eli vähän ohjelmaa sillekin).