Lauantai-iltana menin navetalle treenaamaan Inton ja Viskin kanssa.

Tällä kertaa Viski sai aloittaa. Ehdin näkemään edellisen ryhmän viimeisen radan ja se näytti ihan kivalta, joten tein sitä sitten Viskinkin kanssa. Alussa oli kolme hyppyä aika ahtailla väleillä ja vinossa linjassa, joiden jälkeen putkeen. Viski aluksi pudotteli sitä kolmatta hyppyä, mutta kun maltoin pitää itseni paikallaan, ei ongelmia. Sen sijaan renkaalta avokulmasta kepeille (ja itse vielä leikkasin takaa keppien toiselle puolelle) meni todella hyvin. Joka kertaa oikein sisään!

Radan lisäksi tein sellaista hyppykuviota, jossa toinen rima putoili koko ajan. Otin sitten ihan pienen mietintätauon ja keskityin omaan liikkumiseeni ja käskyttämiseeni ja johan onnistui! Noissa pitää Viskin kanssa olla vaan niin himskatin tarkkana.

Into aloitti tokoilulla. Ensin seuraamista, jossa nyt vähän sähelsi ja ylityöskenteli. Sitä hinkattiinkin sitten aika pitkään, että sain tekemisen rauhoittumaan. Sitten ruutua, jossa taas kääntyi ulos ja meni taakse pyörimään. Kävin sitten näyttämässä paikan ja otin ihan läheltä jonkun kerran, näissä haki paikan oikein hyvin. Tällä linjalla siis jatketaan. Lopuksi kaukoja, joissa Into oli turhan levoton ja lisäksi tarjoili temppuja (ympärimeno ja peruuttaminen) vähän joka väliin.

Inton agit koostuivat pienistä pätkistä. Erityisen iloinen olin puomi-putki-rengas -suorasta, jossa osasi nyt vauhdista hakea renkaan oikein. Lisäksi tein sitä Viskille hankalan hyppysykerön alkua, jonka Into selvitti hyvin. Lisäksi vielä (vino)keppejä yksistään, sekä puomin jälkeen, että ennen puomia. Ihan OK.