Intosta(kin) on tulossa blondi :-o. Tämän iltaiset ruutu-treenit iskivät tämän karmaisevan totuuden kasvoilleni (tai kyllä minä sitä jo silloinkin vähän epäilin, kun Into pentuna kuukaudesta toiseen yritti ulko-ovista aina saranapuolelta sisään).

Illalla siis tokoteltiin kotipihassa. Ensin seuraamista, jossa nyt (taas!) lievää ylityöskentelyä, etujaloilla kauhomista ymv. Yritin tehdä tosi nopeita pätkiä ja heti asiallisista askelista palkaten. Tasaantui onneksi. Sitten jäävistä maahanmenoa ja istumista, ihan OK. Istumisen tein kertaalleen taas seuraamisesta ja asento oli oikea, mutta itse en näe, että tekeekö sen hitaasti vai nopeasti.

Sitten se ruutu. Olin rakentanut ruudun etukäteen ja laittanut sinne lelun valmiiksi. Into meni hyvin ruutuun, mutta ei millään tajunnut, että palkka on jo siellä, kyttäsi vaan minua (seisoi siis käytännöllisesti katsoen sen lelun päällä!). Jos näki, kun vein palkan en ongelmia ollut, mutta jos vein palkan "salaa", niin ei vaan osannut/tajunnut ottaa sitä. Hölmöläinen. No, ruutu ja oikea paikka löytyivät ihan kivasti, sehän se kai tärkeintä.

Luoksetuloa tehtiin sekä suoraan että vauhdista palkaten. Ihan hyvin molemmat. Lopuksi otettiin sitten taas niitä kaukoja, nyt ei tullut ylimääräisiä piruetteja, joskin lievää teputusta takajaloilla. Paremmin kuitenkin kuin eilen.

Aiemmin päivällä tein Svanten, Inton ja Viskin kanssa piiiitkän metsälenkin. Aivan ihana ilma, jopa aurinkokin paistoi!