Eilen iski taas yövuoro Eurotallilla. Alkuverryttelyjen tekeminen on aika mielenkiintoista siellä säkkipimeässä, nyt kävi vielä tosi hurja tuulikin. Onneksi on uusi (entistä huomattavasti tehokkaampi) otsalamppu, jonka kanssa jo näkeekin vähän jotain.

Tehtiin kaksi rataa. Teron suunnitelmat olivat vähintäänkin haastavia, paljon sellaisia "vastavirtaan" kierrätyksiä, välistävetoja ja pimeitä putkikulmia. Molemmilla radoilla oli keskellä suora putki, jota mentiin useampaan kertaan ja siinä sitä saikin sitten pinkoa, että ehti putken jälkeisiin hankaliin käännöksiin.

Svante oli (taas) varsin mainio. Molempien ratojen alussa oli hankala hyppyhässäkkä, mutta Svante teki ne todella hienosti ja hyvin. Se ei ehkä ole se kaikkein sähäkin liikkuja, mutta väitän, että nuo alut teki koko porukasta nopeiten, tiet olivat niin ideaalit. Samoin hyödyin ensimmäisen radan alussa siitä, että voin vain heittää Svanten kepeille, se hakee avokulman oikein vaikka itse olenkin jo sen edellä ja sama kepeiltä pois tultaessa, voin jättää sen pujottelemaan ja mennä itse vastaanottamaan melkein minne vaan. Kontakteista radalla oli puomi ja aa, joilla palkat pääsääntöisesti valmiina. Ei ongelmia, puomi varsinkin taas tosi nopea ja hyvä.

Kaikkiaan hyvät treenit ja Svanten kanssa selvittiin aika vähillä toistoilla. Joitain vaihtoehtoisia ohjauksia kokeiltiin ja omaa sijoittumistani vähän viilattiin. Kokonaisuus oli kuitenkin vähintään kiitettävää tasoa.

Into pääsi lopuksi ottamaan puomin pariin kertaan. Ehti keräämään kivat kierrokset paria viimeistä rataa katsellessaan (hmmm... vähän ehkä puutteita tapakasvatuksessa), mutta onneksi pystyy sitten kuitenkin siitä kiihkoilustaan ja kiljumisestaan huolimatta keskittymään esim. tokoiluun, jos sitä vaan alan tekemään. Puomille laitoin ylösmenolle taas länget ja alhaalla palkka valmiina. Hyvin meni ja vauhtiakin alkaa jo olla ihan kohtuullisesti. Lisäksi Into meni putken pariin kertaan, osaa hakea pimeästä kulmasta jo paremmin kuin Svante.

Eilisiä treenejä lukuunottamatta onkin vietetty aika totaalista hiljaiseloa. Jotenkin tämä neljäs lokakuu putkeen imee kyllä voimat ja kaiken jaksamisen. Kuraa, rapaa, loskaa, vettä ja pimeyttä. Yöks. Lenkkeily saati treenaaminen ei oikein tuolla pimeydessä nappaa. Lunta. Tai edes pakkasta. Ja mielellään heti. Kiitos.