Eilen agilityiltiin Eurotallilla. Svante oli taas aika vauhdikkaalla tuulella, mutta itse olin tosi huono. En päässyt ollenkaan liikkeelle ja jotenkin juokseminen tuntui tahmealta.

Ensimmäinen rata meni ihan hyvin, ekalla kierroksella itse kämmäsin ja käännyin väärin, mutta toisella yrityksellä taidettiin selvittää rata puhtaasti. Paria käännöskohtaa kyllä sitten hiottiin aika tavallakin ja haettiin sitä järkevintä ohjausta. Kontakteilla (aa ja puomi) palkat valmiina ja kontaktit olivatkin kaikilla radoilla tosi hyvät ja nopeat.

Tokalla radalla juutuin keppien jälkeiseen kolmeen hyppyyn. Hypyistä kaksi ensimmäistä oli periaatteessa melkein rinnakkain, molemma hypättiin takapuolelta ja kolmas oli sitten 90 asteen kulmassa näihin kahteen ja sekin piti kiertää takaa. Nuo kaksi ensimmäistä sain Svanten kanssa menemään aika helposti monellakin eri tapaa, mutta sitten se kolmas. Pitkään hinkkasin sellaista tapaa, jossa heitin Svanten tuolle kakkoshypylle ja itse sitten leikkasin samaan aikaa takaa sen hypyn toiselle puolelle samalla kiirehtien saattamaan Svantea sitten kiertämään tuota kolmatta. Jestas että oli vaikeaa! En vaan saanut ajoitusta osumaan kohdalleen millään.

Kolmas rata oli lyhyt  mutta sitäkin tuskallisempi :). Siinä juutuin Svanten kanssa yhteen hyppyyn, joka piti kiertää takaa ja sitten jatkaa sinne hypyn takana olevalle putkelle. Koira teki siis periaatteessa ympyrän. En meinannut millään saada  Svantea hyppäämään niin, että se kääntyy oikeaan suuntaan. Tätä kokeiltiin noin triljoonalla eri tavalla.

Haasteita siis piisasi, mutta kivat treenit silti. Intokin oli mukana, mutta se rooliksi jäi tällä kertaa narupallon kanssa riekkuminen rataa rakennettaessa ja purettaessa. Agilitya en ehtinyt sen kanssa nyt ottamaan.