Lauantaina hakuiltiin Paarentiellä. Viime treeneissä tein hajumielikuvia ja Into oli vähän sitä mieltä, että turhan helppoa, joten nyt otin sitten valmiit maalimiehet, neljä kappaletta.

Ensimmäinen oli vasemmassa etukulmassa, tai ei ihan kulmassa, vaan hitusen aluetta eteenpäin. Lähetin Inton ihan alueen reunasta, meni hienosti suoraan etukulmaan ja kaartui sieltä hämypiilon matkalla tarkistaen takaisin keskilinjalle. Hieno tyhjä siis. Kerrankin (mielestäni) toimin viisaasti,enkä lähettänyt uudelleen, vaan jatkoin toiselle puolelle, jonne Into teki tosi hyvän piston ja nosti maalimiehen, joka oli ihan siellä takarajalla (ellei vähän ulkonakin) pienen töppäreen päällä.

Tällä välin toisen puolen maalimies liikkui hiukan alueella eteenpäin ja yritimme sitten uudelleen. Into lähti taas hienosti, mutta kaarsi taas aika lähellä olevaan etukulmaan, josta huusin pois ja kävimme sitten hakemassa hajumielikuvan. Sitten ei mitään ongelmia. Kolmas maalimies (ja neljäs pisto) tuli sitten taas oikealle, maalimies oli maakuopassa. Into lähti hyvin, teki ihan pienen vekin, mutta jatkoi sitten hyvin ja suoraan. Maakuopalla oli hetken pyörinyt ja tarkentanut, mutta muuten hieno pisto. Viimeinen äijä löytyi sitten vasemmalta, sinne hyvä, suora ja nopea pisto. Ihan hitusen meni ensin maalimiehestä ohi, mutta korjasi ja löysi nopeasti.

Ihan hyvä ja onnistunut treeni taas Intolta.