Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi trimmata Elviksen ja Oivan. Olivat ihan hirveässä karvassa. Kamala homma taas kerran, mutta onpahan tehty. Pesu on vielä edessä, piti hoitaa sekin tänään, mutta eihän meillä ollutkaan mitää koirashampoota. Pitää käydä huomenna ostamassa.

Aiemmin illalla Elvis sai laatuaikaa ja pääsi Maxin kanssa lenkille. Voi kun se oli tohkeissaan, kun huomasi kotoa lähtiessä, että pääsee yksin mukaan. Ovat kyllä Maxin kanssa jotenkin huvittava parivaljakko, jotenkin niin samanlaisia ja samantapaisia. Kiitokset Sannalle lenkkiseurasta!

Myöhemmin otin Inton kanssa pikaiset kuutamotokoilut, kuu valaisi tosi hyvin takapihaa. Aloitettiin seuraamisella, jota tein vain pienen pätkän, kun oli heti tosi hyvää. Sitten pari noutoa, ensin vauhdista palkaten ja sitten eteen asti. Oikein hyvin molemmat. Luoksetulon otin ensin eteen, tuli tosi kovaa, mutta nyt osasi arvioida jarrutusmatkan hyvin, eikä törmännyt, ihan super suoritus! Toinen sitten suoraan vauhdista palkaten.

Jäävistä vain istumista pari kertaa heti istumisesta palkaten, tuntuivat ihan nopeilta. Sitten otin vähän edestä sivulle siirtymisiä, joissa Into pomppaa. Otin vähän vajaasta kulmasta ja ne tosi hyvin. Nyt täytyy vaan hiljalleen suurentaa kulmaa. Lopuksi sitten ruutua, ihan helppoa versioita, eli vein lelun valmiiksi ruutuun. Nyt Into menee hyvin ja kovaa. Sitten kokeilin niin, että seisoin ruudun lähellä, tällä kertaa hakeutui vähän minun luokseni, mutta korjasi sitten ruutuun. Lopuksi vielä yksi suoraan valmiille palkalle, joka nyt vähän lumessa piilossa. Oikein hyvin.

Tokoilut menivät hienosti, mutta noin muuten Into on tällä hetkellä vähän epäsuosiossa. Se oli maanantaina työpäivän aikana repinyt kaksi koirien petiä ihan silpuksi ja levitellyt pehmusteet pitkin poikin. Hmpf.