Oivan kanssa käytiin eilen eläinlääkärillä kontorillikäynnillä. Omiin silmiin Oivan voinnissa ei ole tapahtunut muutosta mihinkään suuntaan, se läähättelee edelleen jonkin verran ja esim. lenkillä alkaa läähättämään oikeastaan heti jo alkumatkasta, jaksaa kuitenkin lenkkeillä ihan hyvin ja on noin muuten erittäin pirteä oma itsensä.

Oivan sydäntä kuunneltiin taas kerran ja otettiin uudestaa rtg-kuvat keuhkoista, varoiksi kuvattiin vähän kaularankaakin. Mitään uutta ei löytynyt, ranka on ihan kunnossa, samoin olkanivelet (Oiva jonkin verran teputtelee etujaloilla, joten varoiksi tsekattiin, ettei ole mitään nivelongelmia). Edelleen keuhkokuvassa jotkut verisuonet näkyvät jotenkin liian pitkälle (eikö olekin tieteellisesti selitetty), eli sitä samaa kokeilussa ollutta lääkitystä jatketaan, annostusta vain vähän nostetaan. Lisäksi Oivalta otettiin verikoe, varoiksi tsekataan se kilpirauhasarvo nyt kuitenkin.

Ei siis mitään uutta tälläkään kertaa. Oivasta Oivassa on tosi kivaa, rtg-kuviakin otettaessa se makaa muuten kiltisti ihan paikallaan, mutta häntä heiluu koko ajan. Se on vaan jotenkin niin tohkeissaan. Lisäksi siellä on hirveästi rapsuttavia ihmisiä ja eilen sai pari purutikkuakin vaivanpalkaksi, kyllä kannatti!