On siinä jotain hyvääkin, kun lähtee jo likipitäen aamuyöstä agikisoihin. Silloin on kotonakin ajoissa ja ehtii vielä kisapäivän päälle vaikka vähän tokoilemaankin!

Alkuillasta suunnattiin tokottelemaan Annen ja Veli Viljon ja Toivon kanssa. Into puuhasteli vähän kaikenlaista ja oli varsin taitava tänään, kuten velipoikakin (Toivo nyt on aina taitava).

Aluksi seuraamista, joka oli varsin mainiota. Sitten kaikki jääviä, joissa niissäkään ei ongelmia (tänään pystyttiin istumaan ja menemään maahankin). Ruutua tehtiin ihan helposti, eli veimme Inton kanssa yhdessä palkan ruutuun. Pientä banaani-ilmiötä oli havaittavissa, mutta muuten asenne ja vauhti kohdallaan. Pienenä läpimurtona voitanee pitää sitä, että Into meni ruutuun hyvin silläkin kerralla, kun Anne oli vienyt sinne palkan salaa. Ehkä tämäkin tästä hiljalleen...

Viime kerralla treenatessa Anne kiinnitti huomiota siihen, että Into siirtelee etujalkojaan,  kun jätän sen istumaan. Tähän kiinnitettiin nyt huomiota ja vaihdeltiin jättömatkoja. Varsinaiset luoksetulot otin aika läheltä eteen asti.  Teknisesti ihan OK, mutta vauhtia olisin halunnut vähän enemmän. Sivulletuloja otin erikseen. Edelleen ihan edestä siirtyessä Into mielellään vähän hypähtää, mutta kun teen vähän vajailla matkoilla, tekee oikein. Jatketaan siis näin. Hassu yksityiskohta on se, että Into siirtyy paremmin sivulta takaisin eteen kuin edestä sivulle...

Lopuksi vähän kaukoja, jotka nyt ovat mitä ovat, mutta treeniä lisää ja eiköhän vaihdot ala sujumaan. Nyt oli jonkin verran malttia mukana ja säheltäminen vähän vähäisempää, kuin monella aiemmalla kerralla. Suunta on sentään siis oikea.

Into on muuten vähän kyllä yksinkertainen koira. Kokeilin huvikseni, että tajuaako se kiertää sellaisia suojelupiiloja (Into on lähinnä kiertänyt kotipihassa omenapuita), lähetin Inton kiertämään sieltä piilon takaa ja se meni aina heti kulmasta sinne piiloon sisälle ja sitten katsoi minuun, kuin sanoen, että ei pysty, täällä on hei seinä vastassa. Oli pakko vaihtaa vähän lähetyskulmaa, että se tajusi kiertää koko piiloon eikä vain sitä ensimmäistä seinämää. Noh, aina ei voi onnistua :D.