Aivan liian aikaisin aamulla suuntasin kohti Riihimäkeä ja agilitykisoja. Svantelle oli tiedossa toimintaa kolmen radan verran: kaksi agility- ja yksi hyppyrata.

Ensimmäinen startti oli kahdeksalta ja en tiedä, että kumpi meistä oli vielä unessa (vai molemmat), mutta ihan pieleen meni. Svante valui lähdöstä jo perään, haahuili, oli hidas ja roiski kontaktit. Itse olin onneksi sen verran hereillä, että tajusin keskeyttää aan jälkeen ja poistua radalta. Oli aika epätoivoinen olo tuon radan jälkeen. Yllättävän hyvin sain kuitenkin koottua itseni ja toiselle ja vaikka hyvä suoritus ei ollut sekään, niin nolla saatiin aikaiseksi. Nyt meillä on siis SM-nollat kasassa.

Hyppärille lähdin ihan hyvillä fiiliksillä, mutta kolmannella esteellä (muuri) Svante jotenkin ajautui selkäni taakse ja siitä muurin väärälle puolelle sieltä hypäten, joten hylly. Muu rata klaarattiin ongelmitta. Myöhemmin tuli mieleeni, että olisiko Svante valunut siellä takana olevia keppejä kohti. No, niin tai näin, hylly kuitenkin siitä.

Ei siis kauhean häävi kisapäivä, mutta se saatiin mitä haettiin, eli nyt voidaan Svanten kanssa jäädä hyvillä mielin kisatauolle ja palata asiaan sitten myöhemmin keväällä.