Viikonloppu on hurahtanut (ainakin välillisesti) varsin koiramaisissa merkeissä, tosin omat koirat ovat olleet enemmän tai vähemmän hunningolla :-o.

Lauantaina oli aikaisin aamusta lähtö Kyröskoskelle Agisählyyn. Kyllä, meikäläinen joka on pidellyt sählymailaa käsissään viimeksi vuosikymmeniä sitten tuli lupautuneeksi Tamskin joukkueeseen. Mitäänhän en osannut tehdä, mutta päivä tuli sählättyä läpi ja tänään sen sitten kropassaan (etenkin tuolla ahteriosastolla) tuntee. Kiitos kaikille joukkuetovereille, ansiokkaasti taisteltiin!

Illalla oli Inton kanssa pakko tempaista pienet tokotreenit, lähinnä ruutua ja noutoa (pelkkää palauttamista), näissä kun ei ohjaajan kauheammin tarvitse liikkua :D. Into oli mainio, kuten aina. Sen kanssa on niin ihana tehdä mitä tahansa, kun se yrittää aina kaikkensa ja on kaikesta niin innoissaan. Mahtava otus.

Sunnuntainakin oli aikainen herätys, sillä suunnistin Mecberger-tottisseminaariin Vihtiin (? tai jonnekin sinne suuntaan). Päivä kului rattoisasti ja paljon tuli taas ajateltavaa ja kokeiltavaa. Lähestymistapa oli varsin erilainen mitä itsellä on ollut, siksi tulikin paljon uusia näkökulmia. Yksi sellainen ihan pieni asia oli se, että aina liikettä aloitettaessa tulee pyydettyä koira sivulle ja valitettavan harvoin palkattua koira siinä tilanteessa sivulletulosta. Miksipä ei voisi välillä ja tehdä niin, että siirtyykin itse koiran sivulle ja lähtee siitä sitten liikkeelle. Maltti- ja kontaktiharjoituksia aion myös kokeilla. Kaikkiaan varsin antoisa ja mielenkiintoinen päivä, tosin arpajaisissa ei kyllä onni ollut kohdallaan (luulen, että kaikki muut voittivat jotain paitsi Anne ja minä), kiitokset Annelle kyydistä!