Lauantaina hakuiltiin Ylöjärvellä tutussa paikassa johon tällä kertaa tehtiin alue vähän eri kohtaan. Keskilinja kulki ikään kuin notkossa ja alue nousi ja sitten taas laski ja osittain nousi uudelleen syvyyssuunnassa. Intolle otettiin viisi maalimiestä.

Etukulmien ukot menivät aivan nappiin, hyvät lähdöt ja syvällä alueella olleet maalimiehet nousivat hienosti. Kolmaskin nousi, mutta maalimies ei ollut ihan tarkasti siellä missä piti, joten lähetin vähän pöllöstä paikasta, Into kuitenkin toimi hyvin. Neljännelle tuli taas tahaton tyhjä, Into oli käynyt (edelleen tosi syvällä olevan) maalimiehen lähellä, mutta kääntynyt sitten vähän liian aikaisin, tämä pisto ei ihan priima ollut muutenkaan, vähän siksakkia, mutta en silti viitsinyt lähettää uudelleen. Yllättävän tyhjän takia viides ei sitten ollut vielä valmiin, joten jouduttiin ensin vähän odottelemaan, sitten lähetin vähän väärästä kohtaa ja lopulta Into ei enää halunnut mennä ollenkaan, tai meni sellaisen nousun päälle, mutta juuttui sitten siihen sahaamaan edestakaisin. En sitten hinkannut enempää vaan hain suosista hajumielikuvan, jonka jälkeen suora ja nopea pisto.

Ei siis ihan nappitreeni tällä erää, itse olin huono eikä Intokaan ihan parhaimmillaan ollut. Toki mielialani onneksi treenien edetessä koheni, koska muillakin oli samantyyppisiä ongelmia kuin meillä. Enkä siis nauti muiden epäonnistumisesta ;-), vaan tajusin, että alue ja olosuhteet olivat vaikeammat kuin mitä osasimmekaan kukaan kuvitella. Mutta tulipahan treenattua, nelisen tuntia siinä taisi kulua :-o.