Eilen meni töissä taas ihan älyttömän pitkään, joten jätin sitten laiskana ihmisenä nyrkkeilyn väliin. Sen ansiosta ehdin sitten tekemään koirien kanssa edes kohtuullisen lenkin ja vielä vähän tokoilemaan Inton kanssa.

Inton seuraaminen on nyt vähän turhan tiivistä. Paikka on ihan OK, mutta liian kiinni. Tätä pitää nyt yrittää korjata. Käännökset sujuvat jo paremmin, toki kaukana vielä valmiista saati täydellisistä, mutta parempaan päin. Jäävissä ei nytkään sotkenut, sen sijaan ei tehnyt ihan täysillä, eli on ehkä hitusen kuitenkin epävarma, että mitä piti tehdä. Kun teen useamman peräkkäin samaa, on heti terävämpi.

Sitten otettiin pitkästä aikaa noutoa, ensin puukapulalla pelkkä palautus aika pitkältä matkalta ja vauhdista palkaten, sitten ihan noutona edelleen vauhdista palkaten ja lopuksi eteen asti. Kaikki hyvin, eteen tuli tosi kovaa, muttei silti törmännyt. Pari noutoa myös metallikapulalla, ei ongelmia. Ruutuun olin etukäteen vienyt patukan valmiiksi, palkka oli aika iso ja näkyvä, mutta silti olin tosi tyytyväinen, että Into meni hyvin ja suoraan. Toisen kerran vietiin palkka yhdessä ja siinäkin varsin reipas suoritus. Banaanista ei ollut jostain syystä tänään tietoakaan. Paikallaolokin tehtiin, kesti noin kaksi minuuttia, kerran jouduin päästä huomauttamaan. Lopuksi vielä pari kaukojen maasta istumaan nousua, ehkä nekin siitä hiljalleen.

Sitten autonnokka kohti Eurotallia ja Viskin kanssa kiitämään. Viski oli tänäänkin pätevä. Ensimmäinen rata oli tosi hyvä, lopun hankalaan hyppykuvioon jouduin vähän omaa liikkumistani viilaamaan (siinä oli neljä hyppyä rinnakkain, ensimmäinen hypättiin sinne "sisään", kolmannesta ulos ja neljännestä taas sisään, yksi hyppy jäi siis väliin), jotta sain takaaleikkauksen osumaan oikein. Sitten kun se rytmi löytyi, onnistui hienosti. Vaikka jouduttiinkin vähän hinkkaamaan, ei silti saatu yhtään rimaa alas. Kepeillekin hyvin sisään.

Toinen rata alkoi sitten tuolla samalla hyppysumalla, johon ensimmäinen päättyi. Ensin oli hyppy ja pussi ihan suorassa linjassa, pussilta käännyttiin jyrkästi oikealle ja sieltä sitten taas jyrkästi vasemmalle ja edelleen vasemmalle ja sitten taas heti viereinen hyppy takaisin. Tässä ongelmia tuli siitä, että Viski tulee pussista niin lujaa, etten tahdo saada sitä kääntymään, mutta lopulta onnistui tuokin (kun ensin hajotettiin se pussi, tai saatiin siitä kangas irti...). Tuon alun hässäkän jälkeen tuli puomi, jossa Viski teki hienon kontaktin ja pysähtyi, mutta reagoi  minun liikkumiseeni heti lähtemällä pois kontaktilta. Palautin sen pari kertaa aika tiukasti takaisin kontaktille. Loppuradalla ei ongelmia, erityisen tyytyväinen olin kepeillemenoon, sinne mentiin aalta, esteväli oli tosi lyhyt ja siinä oli 90 asteen kulma oikealle (avokulma), mutta Viski haki kepit tosi hyvin.

Kolmas rata alkoi samalla hyppy-pussi ja vielä yksi hyppy -suoralla, joka aiheutti meille edelleen samoista syistä ongelmia. Sitten kun käskytin vähän tiukemmin vauhtia pois, tuli se rima alas. Lopulta tämäkin onnistui jotenkin, loppurata taas ilman ongelmia ja nyt puomin kontaktikin oli juuri sellainen kuin pitää, eli hyvä pysähdys ja vasta luvasta liikkeelle (vaikka itse liikuinkin).

Kokonaisuudessaan taas varsin onnistuneet treenit!