Tänään oltiin navetalla Inton ja Viskin kanssa.

Into aloitti ihan pienillä tokoiluilla. Ensin seuraamista aikas pitkä pätkä, aluksi hyvää, mutta sitten otti vähän häiriötä sisälle tulleista Viskistä ja Piasta. Huomautin asiasta ja sitten seuraaminen meni hitusen liian tiiviiksi ja käännöksissä oli vähän ylityöskentelyä. Kokonaisuutena kuitenkin ihan hyvä suoritus. Lisäksi ihan pieni paikallaolo ja toinen, jossa vapautus hyvästä maahanmenosta. Lopuksi kaukoja, joissa Into oli ilahduttavan rauhallinen, ei yletöntä peruuttamista ja sähläämistä tällä kertaa.

Agissa Into teki puomia, aata ja keppejä. Meni kuten osaa, eli ei kauhean hyvin :D. Kepit paranevat koko ajan, kontakteilla ei ongelmia.

Sitten Viski, joka oli varsin näppärä tänään. Tehtiin pieniä pätkiä, joissa välillä piti kääntyä ja välillä taas mentiin suoraa ja kovaa. Kääntyminen ja kääntäminen onnistuu yleensä aika hyvin, mutta kun on pitkä suora, jossa vielä jään jälkeen, alkavat ongelmat. Ihan kivasti kuitenkin tänään onnistuttiin ja rimat sekä muurin palikatkin pysyivät pääasiallisesti siellä missä pitääkin. Kontaktit olivat nopeita ja hyviä ja kepeillekin tehtiin useampia hienoja sisäänmenoja. Yhden kerran tultiin aalta hypylle ja siitä 180 astetta kepeille. Tein tuohon jaakotuksen ja se toimi Viskin kanssa tosi hienosti. Kääntyi ja haki kepit hyvin.