Aamusta käytin Elviksen ja Svanten Piiralla. Svantella oli vähän kireyttä lapojen välissä ja lantio hiukan vino, mutta antoi periksi tosi hyvin ja oikeni käsittelyn myötä. Elvis oli olosuhteisiin nähden ihan hyvässä kunnossa, on kuulemma ollut huonompikin. Oli muuten vähän huono idea pestä se Elvis eilen, lähti _jonkin verran_ karvaa kun sitä tuolla pyöriteltiin :-o.

Illalla lenkin yhteydessä Inton kanssa sitten pienet tokoilut. Ensin paikallaolo, jossa vähän vaikeuksia mennä oikein maahan (märkä kohta), itse pysymisen kanssa ei ongelmia (vaikka heittelinkin vähän narupallo ilmaan yms.).

Seuraaminen. Äh, on se sitten vaikea liike. Jotenkin se ei vaan tunnu sellaiselta kuin haluaisin, vaikka nytkin oli ihan OK. Varmaan siihen tunteeseen koiran paikasta vaikuttaa sekin, että Into on selkeästi pienin koira, jonka kanssa tokoilen, Svante (ja Oivakin tietty) on niin paljon isompi, että se on jotenkin kokonaisvaltaisempi tuossa seuratessaan. Intoa hädintuskin edes näen ja sitten onkin itsellä sellainen tunne, että se laahustaa vaan matkalaukkuna perässä. Noh, seuraamista tehtiin ja aika paljon käännöksiä, jotka eivät kyllä mitenkään ihan huipusti suju. Okei, alokasluokkaanhan tässä nyt ensimmäisenä ollaan menossa, eli kai tässä vähän pitää antaa armoa itselle ja koirallekin.

Jäävät taas ihan OK, ei sotkenut. Nyt maahanmenokin tuntui nopealta ja hyvältä. Luoksetulo kerran eteen (sitä tehdessä kentältä lensi jalkapallo ihan viereeni ja poika juoksi sitä hakemaan juuri kun kutsuin Inton, vähän hidasti, mutta yllättävän hyvin pystyi valtavasta häiriöstä huolimatta tekemään) ja toisen kerran vauhdista palkaten. Kaukoissa ihan vaan yksittäisiä maasta istumaan nousemisia.