Tänään korkattiin Viskin kanssa ulkokausi agilityssa, kisattiin kahden startin verran Hämeenlinnassa. Molemmat radat menivät kategoriaan "jos".

Ensin oli agirata, jossa kolmantena esteenä aa, jonka Viski teki muuten malliikkasti, mutta livisti kontaktilta ja siitä seurasi sitten minun karmea myöhästymiseni ja sitten hirveä sählinki hyppy-putki-kepit-kohtaan, jonka seurauksena hylly. Muu rata hyvin ja etenkin puomin kontakti hieno!

Hyppyrata alkoi aika haastavalla pitkällä suoralla, jota vähän pelkäsin, yksi rimahan siitä sitten saatiin alas ja sitten kielto sinne suoran päähän. Muuten varsin mainio suoritus ja etenkin kepit Viski haki sille melko hankalasta kulmasta (hyvin loiva avokulma) ja kovasta vauhdista aivan superisti. Eli tuloksellisesti köyhää, mutta muuten tekemisessä paljon hyvää.

Eilen illalla koiria iltapissalle päästäessäni huomasin, että Into ontuu. Se ontui aamullakin ja tuolla kisapaikalla oikein kunnollakin. Onneksi sain sille vielä täksi päiväksi ajan Oivaan ja kävimme siellä iltapäivästä näytillä. Eläinlääkäri paikallisti kivun tassuun, keskimmäisiin varpaisiin. Jänteet, luut ja lihakset tuntuivat koko jalassa ihan normaaleilta ja turvotustakaan ei ollut. Varoiksi tassu kuvattiinkin, mutta sekä varpaiden luut että nuljuluut olivat ihan ehjät. Tällä hetkellä eletään sillä oletuksella, että Into on venäyttänyt varpaansa ja nyt on edessä sitten viikon pakkolepo. Into oli ihan superkiltti ja -reipas potilas. Ensinnäkin sen kanssa oli niin helppo olla klinikalla, kun se makailee vaan ihan rauhassa ja rentona, eikä vouhaa ollenkaan. Lisäksi se antoi kääntää ja vääntää jalkaansa vaikka kuinka ja rtg-kuvatkin saatiin otettua ilman rauhoitusta. Reipas poika! Nyt toivotaan, että lepo tepsii ja päästään taas kohta takaisin tosi toimiin!