Tuntuu olevan silkkaa agilitya koko elämä tällä hetkellä :). Keskiviikkona siis taas liidettiin.

Svanten kanssa tehtiin kaksi rataa. Meno oli sellaista perus-Svantea, ei mitään isompia ongelmia missään kohtaan. Paria käännöstä kokeilin eri tavoilla, joihinkin keksittiin Anun kanssa vähän jo turhankin monta ohjausvaihtoehtoa :D. Kontakteista radalla oli puomi, jossa palkka valmiina, tämä ihan hyvin. Ekalla radalla puomille tultiin tosi jyrkästä kulmasta, tämän Svante teki mielestäni tosi kivasti. Samoin putkiin irtosi ihan hyvin. Kivat treenit!

Intokin pääsi vähän kokeilemaan ja sinkoilemaan. Otettiin pieni pätkä, jossa putki, kaksi hyppyä ja kepit. Ensin ampui yhteen ylimääräiseenkin putkeen, mutta sitten kun otin tiukemmin käsiin, meni ihan hyvin ja pujottelikin kivasti. Inton kanssa täytyisi nyt ehdottomasti ehtiä ja päästä treenaamaan agilitya enemmän, että päästäisiin eteenpäin lajissa.

Ennen agitreenien alkua otin Inton kanssa ihan vähän tokoa. Ruudun tein valmiiksi jo etukäteen (palkka hyvin piilossa pitkässä heinikossa), sinne meni hyvin. Seuraamisessa palkkailin käännöksistä, maahanmenon ja seisomisen otin ihan peräkkäin, nyt ei sotkenut - hyvä, hyvä! Sitten vielä pari kapulan pito harjoitusta, joissa ei ongelmia.