Korkattu Inton kanssa kisaura nimittäin. Tokokisoistahan tuo alkoi, eli tänään debytoitiin alokasluokassa varsin helteisissä merkeissä. Paikkana Kyröskoski ja tuomarina Tiina Heino.

Alokasluokka arvosteltiin viimeisenä ja aikataulu oli jonkin verran myöhässä, eli jouduimme odottelemaan tovin jos toisenkin. Kisapaikka oli todella kuuma, aurinko paahtoi ja varjosta ei tietoakaan. Onneksi Into osaa ottaa autossa varsin rennosti, joten odottelu ei meitä haitannut.

Inton kanssa saimme numeron neljä ja olimme ekassa paikallaoloryhmässä. Luoksepäästävyys (jota sitäkään ei oltu ikinä ennen tehty) meni ihan hyvin, mutta harjoitusohjelmaan pitää ottaa odottelut ennen paikallaolon alkua. Into meinasi vallan turhautua, kun mitään ei tapahtunut pitkään aikaan. Maahan Into meni ihan hyvin, pää meni alas, tosin inansa vinoon, mutta kerrasta kuitenkin alas ja makasi liikkumatta koko paikallaolon. Perusasentoonkin nousi hyvin.

Yksittäisliikkeet muut ihan OK, mutta taluttimessa seuraamisessa meni yksi täyskäännös aika pitkäksi ja seuraaminen ei muutenkaan ihan kauhean huippua ollut. Sitä olisi tietenkin voinut kokeilla edes kerran ennen kisoja... Nyt olin itsekin vähän ulalla, että miten ja missä kädessä pidän hihnaa ja sekin varmasti vaikutti Intoon. Tästä saimme  ysin. Taluttimetta seuraaminen tuntui paremmalta, joskaan ei sekään ihan täydellistä ollut, kymppi kuitenkin. Maahanmeno ihan hyvin, luoksetulossa perusasento jäi mielestäni inansa vajaaksi, eteen asti tosi hyvä (kovaa ja tiiviisti). Seisominen myös ilmeisesti hyvin, kuten myös hyppy. Näistä kaikista ja kokonaisvaikutuksesta kympit ja lopputulokseksi 198 pistettä ja luokkavoitto.

Olin oikein tyytyväinen siihen, että Into toimi koko kokeen ajan tosi iloisesti ja kivasti ja teki sen, mitä osaa. Hieno, hieno poika! Nyt pitää entistä enemmän tehdä palkkaamattomuus-treenejä ja lisätä tuollaiset odottelut myös harjoitusohjelmaan. Seuraamisessa on myös rutkasti töitä tehtävänä. Suunta on kuitenkin selvästi oikea ja tästä on tosi kiva lähteä jatkamaan. Seuraava koitos onkin sitten vähän isommissa skaboissa, eli tokon joukkue-SM:ssä. Onneksi on vielä kuukausi aikaa treenata!