Sunnuntai-iltana tokoiltiin vähän isommalla porukalla Tullin nurtsilla. Kivaa oli, kiitos taas kaikille seurasta. Ja muistakaa, ei "jos" vaan "kun"!

Into otti ensin noutoa. Tekipä ensimmäistä kertaa sellaisen tempun, että yritti karata kapulalle, käskystä takaisin. Toinen nouto eteen ja toinen vauhdista palkaten, eteen tullessa törmäsi aika urakalla :-o, mutta vauhtiakin toki oli. Sitten vauhtiluoksetuloa ja kovaahan tuo tuli. Toinen eteen ja taas tömps, täysillä päin. Hmmm, uutta tämäkin, mahtaako tästä tulla ongelma vai oliko nyt vaan kierroksia vähän turhan kanssa?

Seuraaminen on suorilla hyvää, mutta käännökset ovat surkeita, niitä pitää treenata ja paljon. Maahanmeno oli hyvä ja nopea. Ruutuun vein palkan Inton nähden; ei ongelmia. Sitten kävin näyttämässä paikan, meni vähän taakse, mieluummin kuitenkin se kuin se etureunassa pyöriminen. Viimeiseksi sitten vähän kaukojen maahan-istu- vaihtoja, joissa lievää hätäilyä, mutta melko hyvin kuitenkin.

Lopuksi otimme vielä ryhmäpaikallaolon, joka Intolta ihan nappisuoritus. Hyvin ja nopeasti maahan ja pääkin ihan oikein, pysyi myös hievahtamatta, vaikka häiriötäkin oli. Paikallaolon jälkeen "yleistä häröilyä" ts. häiriötreenejä kaikki yhtä aikaa. Into teki seuraamista, noutoa ja ruudun paikanhakuja läheltä. Tosi hienosti toimi, vaikka koiria pyöri siellä ja täällä ja narupalloja lensi.