Keskiviikon agitreenit peruuntuivat, kun meitä olisi ollut paikalla vain Anu ja minä. Kaksin ei näillä voimilla oikein jaksa kunnon rataa rakennella, joten jätettiin sitten väliin.

Ehdin sitten jääneellä ajalla tokottelemaan Inton kanssa lähikentällä. Into teki ihan OK, mutta jotain tuntui kuitenkin puuttuvan, en vaan tiedä, että mitä. Seuraamisessa vähän painoi, paikka kuitenkin OK. Käännökset ovat vieläkin huonoja, mutta kaipa niiden kanssa nyt nämä alemmat luokat vielä jotenkin klaarataan. Ennen ylempiä luokkia ne on kyllä saatava kuntoon.

Luoksetulon otin ihan kisamaisesti, ihan hyvin. Jäävissä taas ihme häröilyä, maahanmeno vähän hidas ja sitten sotki taas seisomisessa. Äh. Onnistuneitakin suorituksia toki saatiin. Sitten lisää seuraamista, nyt namilla ja käännöksistä heti palkkaillen. Tuntui paremmalta. Luoksetulo vauhdista palkaten ja sitten hyppyä sellaisen puomin tai minkä lie yli. Jostain syystä Into ei meinannut lähteä hyppäämään, mikä oli vähän outoa. Lopuksi kaukoja, jotka olivat ihan hyvät.

Kotiin kun päästiin, oli pakko kokeilla sitä hyppyä vielä uudestaan. Mitään hyppytelinettähän meillä ei ole, mutta olen hypyyttänyt sellaisen matalan pukin yli. Pihassa ei epäröinnistä ollut tietoakaan, vaan Into hyppäsi hienosti.

Myöhemmin illalla otin pihassa vielä noin minuutin paikallaolon, sekä muutamia paikallaoloon jäämisiä, joissa Into on välillä meinannut nostaa päätä ylös. Menee siis oikein maahan, mutta kun meinaan jättää, pää nousee. Nytkin meinasi tehdä sen, mutta siitä huomautus ja sen jälkeen OK. Palkaksi sai singahtaa edempänä olevalle pallolle.

Iltamyöhällä sitten tajusin, että tänäänhän olisi ollut hakutreenit, joihin olisinkin nyt sitten päässyt, kun agit jäi väliin. Äh, miten ei tuo tullut aiemmin mieleen!