Eilen oli taas Inton treenit. Toisaalta tällainen intensiivinen treenaaminen (kaksi kertaa viikossa) on aika rankkaa, kun matkoineen treeneihin kuluu aika melkon paljon, toisaalta taas tuntuu tehokkaalta, kun ei tule niin pitkiä välejä treeneihin.

Into oli eilen yllättävänkin pätevä, homma alkoi kulkea heti kun ohjaaja saatiin kuosiin. Tehtiin taas helpohkoa pätkää, jossa taisi olla 13 estettä, hyppyjä, putkia ja lopuksi kepit. Itse olin tosiaan aluksi tosi löysä ja Intohan lähtee heti maatakiertävälle radalle, kun saa tilaisuuden. Sitten kun otin koiraa vähän enemmän käsiin, se osasi kääntyä ja tehdä mm. takaakiertoja hämmästyttävän hyvin (missä h---tissä se nekin on voinut oppia?!?). Kepeille meni myös aina oikein sisään ja pujotteli joka kerta loppuun asti (kepeillä tein takanaleikkauksenkin, ei aiheuttanut ongelmia).

Lopuksi tehtiin yhtä omavalintaista estettä ja minä valitsin keinun, jota Into ei vaan suostu tekemään. Otettiin useampi toisto niin, että puoliväkisin pistimme Inton menemään keinulle, sitten kun se oli siinä "keinahduskohdassa", pidin minä sitä paikallaan ja syöttelin nameja ja Mari heilutteli keinua varovaisesti. Sitten loppuun ja nopea palkkaus. Luulen, että tällaisia toistoja tekemällä homma lähtee aukeamaan.