Tämäkin ilta hurahti vähän agilitymaisissa puitteissa. Hurautin Eteläpuistoon neuvomaan Anua Viskin ohjaamisessa. Tai tiedä siitä neuvomisesta, mutta olin nyt kuitenkin läsnä. Ja hienostihan se Anulta ja Viskiltä jo sujui.

Intokin pääsi vähän kokeilemaan, oli aika kaahotusta, mutta kepit sujuivat kivasti :-). Svante sai kerätä kierroksia katselemalla, kun treenasin Inton kanssa ja otin Viskinkin kanssa ihan pienen pätkän (siitä se hermostuu ihan kunnolla) ja pääsi sitten tekemään ihan pikkupätkän lähinnä kontaktien takia.

Loppuverkat teimme Pian kanssa ja saimme poikien lisäksi vahvistukseksi matkaan myös Tuitun. Kävi kiva (NOT) pieni äksidenttikin, kun yksi tanskandoggi päätti tulla "moikkaamaan" raahaten kädetöntä omistajaansa perässään. Pia kun työnsi jalkaa väliin omia koiriaan suojatakseen, alkoi dogin omistajan vielä siitäkin valittamaan. Hohhoijaa.

Rentouttavan ;-) kävelylenkin jälkeen Into pääsi vielä vähän tokoilemaan. Keskittyi tosi hienosti, vaikka treenattiin ihan siinä agilityradan vieressä. Seuraaminen tuntui vähän haahuilulta, se siis saattoi näyttää hyvältä (yleensä kun tuntuu huonolta, on muiden mielestä hyvää ja kun tuntuu hyvältä, on liian tiivistä yms.). Noudosta ensin pelkkä palautus pitkältä matkalta ja siitä vauhdista palkka ja sitten toinen ihan noutona eteen asti. Näissä oli tosi hyvin vauhtia. Sitten ruutua, jonka olin taas tehnyt etukäteen valmiiksi. Siellä oli palkka valmiina ja se näkyi varmaan kilometrin päähän tuollaisella hiekkakentällä. Hienosti Into sinne menikin. Sitten toinen niin, että kävin näyttämässä paikan, tässä tuli yksi pyörähdys ja viimeinen vähän lähempää paikanhakuna, tosi hyvä! Ehkä tämä kuitenkin hiljalleen edistyy.

Jäävissä taas ensin sotki (seisomisen sijaan maahan), mutta huomautuksen jälkeen hyvin. Sitten otin pelkkiä seisomisia nopeasta asennosta pallolla palkaten. Lopuksi kaukoja, jossa Into oli nyt hyvän rauhallinen, eikä säätänyt omiaan. Vaihdotkin ihan OK.

Svantekin sai vähän tokotella todella piiiiitkästä aikaa. Vähän seuraamista (uskomattoman hirveää :D ), luoksetulo ensin suoraan ja sitten kisamaisesti (yllättävän hyvin), idari (asennot ihan oikein!) ja lopuksi kaukoja takapalkalla, jossa ihan oikeat asennot, mutta taisi seilata vähän joka suuntaan. Svantella tuntui kuitenkin olevan tosi kivaa ja se on pääasia.