Tänään kastuttiin hakutreeneissä, jotka pidettiin jossain Nokian perämetsissä. Vaikka vettä satoikin, oli meillä silti tosi kivat, pienet ja tehokkaat treenit.

Intolle otin ihan perustreenin, neljä maalimiestä ja kaikille suorat lähetykset ilman hajunhakuja. Into oli varsin pätevä tänään. Ensimmäisen pisto tuli vasemmalle, lähti hyvin ja suoraan, mutta kääntyi inansa liian aikaisin aluetta eteenpäin. Varsin kaunis ja mallikas tyhjä. Halusin kuitenkin, että menee ihan perille asti, joten lähetin uudelleen ja nyt etenikin viivasuoraan takarajalle ja ylikin ja näin äijä ylös.

Toinen maalimes oikealta, ihan vähän ennen maalimiestä Into kaarsi hitusen vasemmalle, eli teki pienen koukun. Tuulikin kyllä tuli tähän otollisesta suunnasta. Kolmaskin maalimies oikealta, koska Into selkeästi merkkasi keskilinjalla sen puolen. Vähän samanlainen pisto kuin edellinen, eli pienen koukun kautta maalimiehelle. Vauhtia oli aikalailla ja Pia oli piilossa sellaisen kielekkeen alla. Into oli tullut varsin lennokkaasti ja hypännyt Pian yli ties kuinka pitkälle, onneksi ei telonut itseään.

Viimeinen maalimies oli vasemmalla, todella syvällä. Sinne Into teki hyvän ja suoran piston.

Varsin onnistunut treeni siis Intolle, se oli oikein hieno tänään.