Kaksi iltaa tuli vietettyä agilitykisoissa.

Keskiviikkona oli kaksi starttia Viskin kanssa. Ensimmäisenä agilityrata, joka oli tosi hyvä _kunnes_ .... Loppusuoralla oli keinun jälkeen kolme hyppyä, joista ensimmäiselle yritin takaaleikkausta, mutta Viski ei sitä tulkinnut oikein, joten siitä kielto. Alunperin minun piti leikata jo keinulla, mutta päästin Viskin kaarrottamaan ennen keinua ja huomasinkin sitten itse ajautuneeni jo sinne keinun sivulle, joten leikkaus ei enää onnistunut siinä. Järkevintä olisi ollut juosta loppusuora ulkokautta pitkin, mutta eihän blondi siinä vaiheessa pysty enää suunnitelmaa muuttamaan :). Tulokseksi siis vitonen. Viski oli tosi hyvä ja helppo viedä.

Hyppärille Viski olikin sitten nostanut kierrokset kaakkoon ja se tiesi heti ongelmia. Alkusuoran päässä se bongasi putken, jolloin karjaisin ja näin rima alas. Kepeille meni hienosti ja siitä kehuin kunnolla, jolloin lopetti pujottelun kesken ja meni sitten vielä väärin sisäänkin. Viimeiseltäkin hypyltä taisi vielä tulla kielto, ainakin  Viski pyörähti siinä edessä. Positiivista oli se, että vaikka Viski ei ollut todellakaan ideaalissa mielentilassa, rimat pysyivät (sitä yhtä, jossa karjaisin lukuunottamatta) ylhäällä.

Torstaina oli sitten Svanten vuoro ja nyt katkesi nollaputki. Ekalla radalla kämmäsin minä, eli päästin Svanten hyppäämään yhden hypyn väärin. Oletin, että se lukee pelkkää liikettäni, enkä oikeastaan ohjannut ollenkaan. Virhe oli niin huomaamaton, että tuomarikin taisi vasta radan jälkeen näyttää hyllyä, kun hetken mietiskeli, että mistäs se koira nyt menikään. Svante oli hyvän tuntuinen ja teki hienot kontaktit.

Hyppäri menee sitten enemmän Svanten piikkiin, kun se possu karkasi lähdössä. Alussa oli kaksi hyppyä ihan suoraan, sitten kolmas "pystyssä" näihin kahteen nähden ja se piti kiertää ulkokautta, siitä mentiin suoraan putkeen, jonka jälkeen taas hyppy "pystyssä" ja se otettiin kiertäen. Olin suunnitellut meneväni kakkosen taakse ottavani siihen puolivalssin, jolla törkkään Svanten hypyn oikealle puolelle. Svante kuitenkin lähti ennen kuin ennätin sinne asti, joten jouduin vaan huutamalla ottamaan sille sivulinjaa ja sitten päästämään, jonka seurauksena olin auttamattomasti myöhässä putken jälkeisestä tilanteesta, jossa Svante sitten hyppäsi tosi huonosta kulmasta ja läheltä ja siitä rima alas. Loppurata ongelmitta, eli tulokseksi vitonen ja ihan OK aika, etenkin kun alkurata oli aika tökstöksiä.

Tuloksellisesti siis Svantelle huono päivä, mutta meno tuntui tosi hyvältä ja mikä tärkeintä, kontaktit taas todella hyvin!