Viikonloppu kului aurinkoisessa, mutta melko viileässä Oulussa (tästä yhdistelmästä seurauksena erittäin punainen naama) tokon SM-kisojen merkeissä.

Lauantaina oli vuorossa joukkuekisa ja me Inton kanssa olimme mukana alokasluokassa T-Team Sport Dogsien 1-joukkueessa. Samassa joukkueessa kanssamme olivat veljet Viljo ja Troya (myös alokasluokassa), sekä EVL:ssä Katla ja Vip.

Into starttasi numerolla 137 (alokasluokan ekan koiran numero oli 100) ja aikataulun mukaan olimme ensimmäisessä ryhmässä heti lounastauon jälkeen. Keskityin niin seuraamaan EVL-koirakoita, että melkein missasin koko tauon ja sen myötä myös oman suoritukseni. Kehään kuitenkin ehdittiin. Ekassa kehässä oli luoksepäästävyys, paikallaolo ja hyppy, Intolle näistä kaikista kympit. Tämän kehän tuomarilta kokonaisvaikutuksesta yhdeksän.

Toisessa kehässä oli taluttimessa seuraaminen ja liikkeestä maahanmeno. Into jatkoi aloittamallaan linjalla, eli kymppiä pukkasi, tällä kertaa myös kokonaisvaikutusesta.

Viimeiseen kehään jäi sitten vapaana seuraaminen, luoksetulo ja liikkeestä seisomaan jääminen. Edelleen pelkkiä kymppejä, myös siitä kokonaisvaikutuksesta. Näin Inton kokonaistulokseksi tuli 199,67 pistettä ja sen myötä sitten koko ison alokasluokan voitto! Into oli niin taitava ja olen siitä todella ylpeä! Se keskittyi hienosti ja pystyi tekemään sen, minkä osaa. Hieno, hieno Into.

Joukkueemme onnistui muutenkin hienosti ja tuloksena olikin sitten hopeiset mitalit, eikä huonoille hävitty, joukkumestaruuden kun vei T-Teamin 2-joukkue, onnea kaikille!

Sunnuntai kului sitten yksilömestaruuksia seuraten (ja palellen, hrrr). Koko päivä oli täynnä toinen toistaan upeampia suorituksia, onnea mestaruuden vieneille Elinalle ja Sinalle, sekä hopeaa napanneille Jessicalle ja Katlalle ja tietenkin kaikille muillekin hienoja suorituksia tehneille.

Upea, mutta rankka viikonloppu siis. Kiitos Pialle matkaseurasta!