Maanantaina olin töissä kolmetoista tuntia, joten paljon muulle ei sitten jäänytkään aikaa. Ihan pikaisesti Inton kanssa kuitenkin tokoteltiin kotipihassa.

Ensin ihan pikkupätkä seuraamista namilla, ihan OK. Sitten jäävistä maahanmenoa ja seisomista, joissa asennot oikein, maahanmenot ehkä vähän hitaita tai ei niin nopeita kuin yleensä. Luoksetuloa takapalkalla ihan eteen asti ja seisomisella, vapautus sattumanvaraisesti takapalkalle tai käteen ja seisomisesta tai edestä. Tämä takapalkka tuntuu nyt parin kokeilun perusteella toimivan. Intollehan ei voi tässä heittää mitään, alkaa aijaamaan heti ja ei pysty tulemaan sitten enää ollenkaan.

Pitkästä aikaa noutoa ja luovutuksia. Luovutuksia pitää treenata paljon, olen nyt tosi usein tehnyt niin, että vapautan heti leluun, kun on edessä istumasta ja Into tietenkin ennakoi tätä. Noin pääpiirteissään nouto on kyllä ihan OK, noita pikkuasioita pitää viilata.

Kaukojen istu-maahan -vaihdot nyt tosi hyvin. Viime aikoina on ollut viitteitä pienestä jumittamisesta, mutta eilen ei siitä ollut tietoakaan, hyvät ja nopeat vaihdot. Ruutuakin kokeiltiin pitkästä aikaa, olin tehnyt ruudun etukäteen ja jättänyt palkan valmiiksi. Palkka oli hyvin heinikossa piilossa. Into meni tosi hyvin ruutuun. Sitten otin tyhjään ruutuun, jossa taas ensin pyörimistä, mutta toisella yrittämällä tosi hyvin. Lopuksi vielä valmiille palkalle.

Avoimen kisaan on enää vajaat kaksi viikkoa aikaa ja ihan hirveästi pitäisi ehtiä vielä treenaamaan. Taidan kyllä ottaa nyt ihan tietoisesti sellaisen asenteen, että en ota stressiä noista avoimen liikkeistä, tehdään se mitä osataan ja toivotaan, että se riittää siihen 160 pisteeseen ja päästään sitten keskittymään ylempiin luokkiin ihan kaikessa rauhassa.