Viikonloppu kului aika tokopainotteisesti.

Lauantaina olimme Inton velipoikien kanssa viimeistelemässä SM-kuntoa. Inton viimeistelyt eivät kyllä menneet ihan putkeen.

Otimme liikkeet samassa järjestyksessä kuin tulevat kisoissakin (paitsi hyppyä, jota meillä ei ollut).

Paikallaolo oli Intolta erinomainen suoritus. Meni hyvin ja pysyi hievahtamatta. Yksittäisliikkeet aloitimme hihnassa seuraamisella, joka oli tosi huonoa, aiva haahuilua. Seuraavaksi maahanmeno, jota Into ei voinut tehdä ollenkaan, jäi aina vaan seisomaan. Lopulta avustettuna onnistui, mutta ei ollenkaan normaalisti.

Toisessa jaksossa taluttimetta seuraaminen, joka ei hääviä ollut sekään, mutta sentään parempaa kuin hihnassa. Luoksetulossa Into juoksi ohi, toisella yrittämällä OK. Seisominen sentään ihan hyvin.

Huoh, surkeaa. Onneksi veljet ovat supertaitavia, eli me voimme tyytyä peesailijan osaan SM-kisoissa :D.

Sunnuntaina oli pakko heti aamusta vähän tokoilla. Nyt seuraaminen parempaa (tosin edelleenkään en tiedä, että missä kädessä sitä remmiä pitäisin), maahanmenoon tarjosi edelleen seisomista, mutta uusinnalla ihan normaali maahanmeno. Luoksetulossa vähän törmäsi. Muuten ihan OK.

Aamulenkin yhteydessä Into ui! Intohan on siitä outo, että sitä kiinnostaa vesi ja uiminen ihan kamalasti, mutta se ei vaan ole lähtenyt uimaan. Viime kesänä ihan varovasti kahlasi. Tänä vuonna se on jo mennyt reippaammin veteen, mutta ei ole uinut. Sunnuntaina kuitenkin jo pari vetoa selvästi ui ja muutenkin menee järveen enemmän syöksymällä ja ei niin varoen. Ehkä se siitä. Outoahan se on, ettei Into kiinnostuksestaan huolimatta ole alkanut uimaan, meillä kun muut ovat ihan vesihulluja ja järven lähellä kun asutaan, niin koirat myös uivat paljon, mahdollisuuksia ja mallia on siis ollut tarjolla.