Maanantai-iltana tokoiltiin pienellä porukalla. Inton kanssa tein vähän kaikkea, mutta kauhean hyvä se ei ollut missään, vähän sellaista säheltämistä.

Ensin seuraamista, joka oli aluksi aivan surkeaa, mutta sitten meni joten kuten. Jäävistä ensimmäinen maahanmeno oli hidas, toinen jo ihan hyvä. Seisominen OK. Noudossa kapula hukkui aina sinne ruohoon, joku palautus vähän vinoon, muuten ihan OK.

Luoksetulon otin ensin suoraan, sitten stopilla (joka on muuttunut käsimerkiksi), pysähtyy kyllä nopeasti, mutta kääntyy vinoon, kun ennakoi pallonheittoa. Oletan, että tämä on korjattavissa palkkaussuuntaa vaihtelemalla. Kaukoissa ei tänään jumitettu, mutta istumaan nouseminen voisi olla nopeampi. Pitää vaan muistaa palkata useammin heti ensimmäisestä noususta.

Ruudun olin tehnyt etukäteen valmiiksi ja vienyt sinne palkan Inton näkemättä. Ekalla lähetyksellä ihan OK. Meni suoraan ja riittävän pitkälle. Edelleen haluaisin, että menee kovempaa, mutta ei nyt kaikkea kerralla. Toisen otin niin, että kävin näyttämässä paikan ja jäin itse siihen matkalle, nyt Into teki taas ne parit pakolliset pyörähdykset, mutta haki kyllä oikean paikan. Kolmas sitten niin, että Hanna vei salaa palkan valmiiksi ja lähetin suoraan, tässä Into meni hienosti keskelle ruutua, mutta ei tajunnut heti, että siellä on palkkakin valmiina. Paikan haki kuitenkin tosi hyvin ja ilman pyörimisiä.

Muiden treenien jälkeen otin Intolla vielä uudestaan seuraamista (namilla), nyt oli jo parempaa. Sitten luoksetulo ensin suoraan eteen ja sitten stopilla, nyt heitin pallon vähän eri suuntaan. Sitten vielä stoppeja kiertämisen kanssa, nyt ei poikittanut niin pahasti. Lopuksi vähän kaukoja leikkien (peruuttelujen jälkeen), ehkä hiukan terävämmät vaihdot tällä kertaa.

Pentusille piti ampua ja minä lupauduin ampumaan. Ajattelin, että viskelen Intolle narupalloa siinä samalla ja ammun, kun on siellä kauempana. No, ei ihan ajoitus osunut kohdilleen ja ainakin pari paukkua ammuin Inton ollessa jo ihan jaloissani, mutta ei se tainnut edes huomata, kun pyöri vaan pallonsa kanssa siinä.

Kivat treenit, kiitos kaikille seurasta!