Maanantai palauteltiin leiristä, mutta tiistaina oltiinkin sitten jo taas työn touhussa. Meillä oli pienet ja tehokkaat hakutreenit Koivumäessä.

Intolle otin neljän piston treenin, kolme maalimiestä ja yksi tyhjä. Ensimmäinen maalimies oli oikeassa etukulmassa, sinne hyvä ja suora löytö. Vasemmasta etukulmasta kääntyi ensin liian aikaisin alueella eteenpäin, uusi lähetys ja nyt maalimieskin löytyi.

Sitten oikealle se tyhjä, Into lähti hyvin ja kääntyi aluetta eteenpäin, mutta sitten unohdin itse tehdä mitään ja se palasi hiukan taaksepäin, vähän sellainen L-kirjaimen mallinen pisto. Olisi pitänyt pelkän ihailun sijaan muistaa myös huudella sitä :). Viimeinen oli sitten vasemmalla sellaisessa aika hankalassa onkalossa tai maakuopassa. Into meni hienosti ja suoraan, meni vähän piilosta ohi sellaiselle kalliolle, josta hyvin sitten tarkensi maalimiehelle. Hyvä suoritus.

Hakuilujen jälkeen otin siinä kentällä avoimen luokan (pl. paikallaolo ja hyppy) kisanomaisesti ja palkatta. Intolla mopo keuli jonkin verran ja seuraaminen olikin liian tiivistä, mutta asenne toki kohdillaan. Maahanmeno ihan OK, luoksetulon stoppi hieno ja loppuosuuskin ihan mukiinmenevän nopea. Edestä sivulle tarvitsi kaksi käskyä, ensimmäisellä tunkin vain tiiviimmin eteen. Seisominenkin ihan OK. Noudossa teki jännästi, kiersi ottamaan kapulan oikein, mutta sitten kuitenkin pyörähti toisen kautta palauttamaan ja teki palautukseen selvän banaanin, jonka seurauksena luovutuskin vähän vino. Hmmm... tämä oli nyt ihan uusi juttu ja pitää ottaa seurantaan. Kaukoissa ensimmäiseen istumaan nousuun tarvittiin kaksi käskyä, muuten OK.

Ihan kohtuullinen suoritus, tosin kierroksia oli nyt jostain syystä vähän liikaa. Luoksetulossa se oli hyvä asia, mutta esim. seuraamisessa sitten vähän huonompi. Nyt pitää tehdä vaan ihan helppoja juttuja, noudossa pelkkiä palautuksia ja kaukoissa palkata siitä ensimmäisestä vaihdosta. Hyppyä pitää vielä jossain päästä testaamaan ennen koetta. Eiköhän se tästä.