Pitkästä aikaa treenasimme keskiviikkonakin. Pieni ryhmä on kiva asia, mutta on siinä kääntöpuolensakin, eli kun pari on poissa, jää treenit sitten melkein vallan väliin, kun kahdestaan on aika homma roudailla esteitä. Mutta eilen siis päästiin treenaamaan ja kivat treenit olikin.

Meillä ei tietenkään ollut taas mitään suunnitelmaa, mutta kannettiin muutama este kentälle ja tehtiin se suunnitelma. Ihan kivoja pätkiä itseasiassa saatiinkin aikaiseksi. Kaksi rataa kaikkiaan ja molemmat meni Svanten kanssa ihan OK. Ekalla radalla hinkattiin sekä alun hyppykuviota että putkeen menoa (u-putki, takimmaisesta päästä sisään), jossa taas yliohjasin ja varmistelin liikaa. Nämä ovat minulle vaikeita, en uskalla päästää Svantea riittävän ajoissa "irti" ja näin tulee turhaa mutkaa. Myös toinen hyppykuvio, johon päädyin tekemään kaksi jaakotusta aiheutti vähän harmaita hiuksia. Oma rytmitys oli jotenkin ihan hukassa.

Toisella radalla ei mitään varsinaista ongelmakohtaa ollutkaan, alussa sain noottia seisoskelusta ja laitoinkin sitten jalkoihin vähän liikettä, mutta rata muuten meni aikas kivasti. Kontakteista radalla oli vain keinu, joka on Svantella yleensäkin ihan hyvä, niin nytkin.

Intokin pääsi mukaan. Agilitya se ei saanut tassun takia tehdä (haava on jo ihan OK, mutta en uskalla ottaa riskiä, että aukeaa uudelleen), mutta tokohyppyä tehtiin, kun oli ihan oikea telinekin. Ihan hyvin meni, minun pitää vaan olla tarkkana siinä, että liikkeeseen lähdettäessä mallaan itseni enkä koiraa keskelle hyppyä, jotta en jää liian sivuun, kun Into hyppää takaisin. Olen tähän asti ottanut Inton takaisin luoksetulokäskyllä, mutta nyt kokeilin hyppy-käskyä ja ihan hyvin osasi tulla silläkin eteen asti. Istumiset olivat todella nopeita, Into veti jo ilmassa itseään istuma-asentoon ja tavallaan laskeutui suoraan istumaan. Hassu koira.