Viikonloppu hurahti pääasiallisesti kotosalla. Oli ihana saada tehtyä edes jotain rästihommia pois, etenkin pihalla tuli kuokittua lauantaina jonkin verran. Koirien kanssa en pahemmin treenaillut, Into sai parit luoksetulot tehdä lauantaina ja sunnuntai-iltana otettiin tokoa vähän enemmänkin, lähinnä sellaista puuhastelua. Pitkille metsälenkeille sentään ehditiin pitkästä aikaa. Oiva ja Elvis saivat sitten tyytyä vähän pienempiin lenkkeihin, ne eivät oikein noita pidempiä reissuja enää jaksa :(.

Eilen illalla purin Elviksen korvasta se "kääryleen" ja siinä olikin hommaa, kun teippi oli suoraan karvoissa kiinni. Auts. Saksien kanssa sain sen toki irti. Ikävä kyllä korvassa on edelleen nestettä sisällä, vähemmän toki, mutta silti. Taidan nyt katsella muutaman päivän, että mitä tehdään. Onneksi korva ei Elvistä itseään vaivaa mitenkään.

Sunnuntaina olin agirodussa talkoohommissa. Leppoisa pestini ratahenkilönä vaihtui vähemmän leppoisaan hommaan tuomarinsihteerinä noin kymmenen minuuttia ennen radan alkua. Ihan kiva, varsinkin tällä (varsin rajallisella) tuomarinsihteerin kokemuksella. Kysessä oli siis rotujoukkueviesti, eli neljä koiraa lentävillä lähdöillä ja kun koiria oli kaiken tasoisia, sai siinä välillä kirjata merkintöjä kynä sauhuten. Aika rankka homma, siinä kun joutuu keskittymään hyvin tarkasti koko ajan. Kunnialla kuitenkin selvittiin. Hienot kisat oli Ylökk saanut järkättyä!