Keskiviikkona treenattiin viimeinen kerta ennen karsintoja. Vähän on taas heikoilla ollut treenit, kun maanantain ryhmällä on taukoa koko heinäkuu... No, kukapa sitä nyt yksien karsintojen takia haluaisi treenailla. Ja mikäpä sitä kausimaksua maksellessa, vaikka välillä onkin yli kuukauden tauko...

Treenit meni ihan kivasti. Tehtiin kaksi pätkää, joista varsinkin jälkimmäinen sai ohjaajille hien pintaan, punan poskiin ja hengityksen huohottamaan. Siinä oli puomin jälkeen kaksi vastakkaista hyppyä, jotka molemmat kierrettiin takaa, sitten yksi hyppy suoraan ja taas ikään kuin pystyssä oleva hyppy takaakiertäen. Sille viimeiselle kierrolle tuli todella kiire, ajoituksen ja rytmityksen kanssa sai olla tarkkana. Tätä hinkattiin kaikki jonkin verran.

Kontakteista radalla oli puomi ja keinu, jotka molemmat Svante teki hyvin. Myös pöytä oli radalla ja ihan OK sekin, vähän pitää huomata tullessa jarrutella, ettei liu'u yli.

Svante oli tosi kivan tuntuinen ja liikkui hyvällä asenteella. Vaikka nyt onkin treenit olleet aika vähissä pitää vaan muistaa, että kyllä me osataan ja uskaltaa viedä Svantea karsinnoissa rohkeasti ja muistaa pitää omat jalat liikkeessä. Nautitaan hienosta kisapaikasta ja vähän sellaisesta suurkisamaisesta fiiliksestä.

Intokin pääsi lopuksi tekemään vähän agia, ensin otin kolme hyppyä ja kepit aika ahtaasta kulmasta jyrkän käännöksen jälkeen. Tämän Into teki tosi hienosti ja nyt pujottelikin hyvin loppuun asti. Sitten yksittäin puomia ja keinua. Ekalla keinulla taas vähän ryntäsi, eli nyt pitää saada Into oppimaan käskyjen ero, että muistaa vähän jarrutella. Lopuksi Intolla oli kovat leikit borderterrieripentu Kinan kanssa, niillä näytti olevan oikein hauskaa :).