Tänään päästin Inton kanssa pitkästä aikaa hakuilemaan. Hakutreenit aloitettiinkin varsin näyttävästi kuohuviinillä ja mansikoilla :), juhlistettiin siis Veetin ja Hannan SM-kultaa. Oli siinä ohi juosseella lenkkeilijälläkin vähän ihmettelemistä, kun joukkio ihmisiä oli ajanut autot surkean metsätien varteen ja seisoi siellä rapaisissa vaatteissaan naukkailemassa kuoharia :D.

Sitten itse treeneihin, olosuhteet olivat kosteat ja lämpimät ja hiki virtasikin oikein urakalla. Inton kanssa otettiin ihan helppo perustreeni, neljä maalimiestä ja ei mitään kikkailuja. Ensimmäinen oli oikeassa etukulmassa, joka oli maastollisesti aika hankala. Into selvitti sen kuitenkin hienosti. Vasempaan etukulmaan myös hieno ja suora pisto, maalimiestä joutui hetken tarkentamaan, mutta teki töitä hyvin.

Seuraavalla oikealla Into kääntyi hiukan liian aikaisin aluetta eteenpäin, mutta koukkasi sitten sieltä maalimiehelle ihan hyvin. Viimeisellä olikin sitten vähän ongelmia, kun Into yritti muutamalla lähetyksellä noin kymmenen metrin jälkeen kääntyä 90 astetta vasempaan. Liikuin itse alueelle sisään ja sitten irtosi hyvin ja teki ihan kivan piston. Sellaista perussettiä siis tänään.

Hakutreeneistä jouduin törkeästi vähän livistämään kesken pois, kun piti ehtiä kahdeksaksi Mouhijärvelle agilityyn. Siellä tehtiin yksi pätkä, joka meni ihan kivasti. Yhtä käännöstä hinkattiin paremmaksi aika pitkään, Maria sanoikin (varmaan lohduttaakseen), että Into kun menee niin hienosti muuten, niin hinkataan sitten pikkujuttuja. No, ei se meno mitään täydellistä todellakaan miltään osilta ollut, mutta toki paljon oli hyvääkin. Erityisen tyytyväinen olin suoran putkeen jälkeen tulleeseen kahteen hyppyyn, jotka tein takaaleikaten ja sain Inton irtoamaan tosi hienosti vielä hyppyjen jälkeen tulleeseen toiseen putkeenkin. Täytyy vaan uskaltaa tehdä noita takaaleikkauksia, niistäkin kun tunnutaan jo jotenkin selviävän.