Eilen oli taas perinteiset keskiviikkoliidot Anun ja Teron kanssa. Anu oli värkkäilyt radat, joilla ei ollut tällä kertaa ollenkaan kontakteja, vauhtia ja vaarallisia tilanteita senkin edestä. Sää oli edelleen varsin kostea ja aika lämmin, joten hikeä pukkasi pintaan aika urakalla. Onneksi koko päivän kestänyt sade ja ukkonen lakkasi juuri sopivasti ennen treenien alkua.

Tehtiin kaksi pätkää, ensimmäiselle Svante lähti vähän löysästi, mutta toisella yrittämällä sitten paremmin. Harmaita hiuksia aiheutti kolme rinnakkaista hyppyä, jotka tehtiin ensin niin, että ensimmäinen takaa ja seuraavat sitten ihan normaalisti S-kuviona. Viimeiseltä oli jyrkkä käännös suoraa putkeen. Itse olin suunnitellut valssin kakkosen ja kolmosen väliin, mutta paremmin toimi Anun ja Teron ehdotus, jossa valssasin heti ykkösen ja kakkosen välissä, sitten kun vielä hokasin ottaa siltä kolmannelta Svanten jaakotuksella putkeen, meni kuvio varsin mallikkaasti. Toistamiseen samat hypyt tehtiin välistävetoina, ne Svante teki hienosti.

Toinen pätkä olikin aikamoista juoksua, kun kepeiltä mentiin suoraan putkeen ja sieltä sitten kahden hypyn kautta taas noille kolmelle rinnakkaiselle (nyt yksi välistäveto ja viimeinen helpommin ns. oikeaa kautta) ja siitä kepeille. Rataantutustumisessa pallottelimme Anun kanssa eri vaihtoehtoja ja itse ajauduin ensi yrittämällä eri puolelle hyppyjä kuin mitä olin suunnitellut ja sainkin törkättyä Svanten keppien kakkosväliin, johtuen todennäköisesti omasta liian voimakkaasta liikkeestä samaan suuntaan. Sitten kun jäin ikään kuin hyppyjen etupuolelle, josta keppikulma etukäteen ajateltuna oli vaikeampi, meni Svante varmasti ja hyvin oikein, tässä ei tarvinnut itse nykiä mihinkään, eli koiralla oli parempi rauha hakea kepit.

Kivoja pätkiä joilla sai juosta ihan kunnolla, kävi ihan työstä tuollaisissa lähes subtrooppisissa olosuhteissa :).

Intokin pääsi ottamaan rengasta, jonka luulin jo olevan hanskassa, mutta jota ei osaa vinoista kulmista, jos olen sen edellä. Lähettelemällä hallitsee kyllä, mutta jos menen itse jo edellä, seuraa ilmeisesti minua niin, että hyppii mistä sattuu. Otin pelkkää rengasta niin, että jätin Intoa vinoihin kulmiin ja menin itse vedättäen edelle, Anu oli naksun kanssa passissa ja naksautti oikeista. Into tosiaan loikki ihan mistä sattuu, eli tätä pitää treenata lisää, onneksi hyviäkin suorituksia saatiin. Myös kepit otettiin pariin otteeseen, laitoin palkan valmiiksi ja Into pujotteli oikein hyvin.