Tänään oltiin vaihteeksi lähes kuukauden tauon jälkeen agilitykisoissa. Paikkana Orivesi ja ohjelmassa agility- että hyppyradat.

Agilityrata oli Svantelta tosi hyvä, sen tuntui mennessäkin sujuvalta ja aika nopealtakin ja samaa kertoi tuloski, nolla ja toinen sija. Radalla oli kaikki kontaktit ja Svante teki ne hyvin ja nopeasti. Loppusuoralla jäin vähän jälkeen, olisi pitänyt takaaleikkaamisen sijaan valssata, joten ennen paria viimeistä hyppyä Svante vähän kyseli, siitä olisi ehkä vähän saatu aikaa nipistettyä, mutta ei mitenkään merkittävästi. Kaikkiaan oikein onnistunut suoritus.

Hyppyrata olikin sitten aika mielenkiintoinen, alkuun triljoona valssia ja sitten vähän suoria putkia ja keppejä ja sitten loppusuora, jonka päässä kaksi hyppyä L-mallissa ja nämä molemmat piti tehdä takaa kiertäen. Loppusuoralle asti meiltä varsin hyvää rataa, vähän valssit valuivat, mutta ei mitenkään pahasti. Loppusuoran alkaessa olin jo pahasti jäljessä ja siihen tuli sellainen ruma valssi, sitten en ehtinyt tekemään valssia ennen tuota L-kuviota, aikamme (tuntui ikuisuudelta)  pyörimme Svanten kanssa siellä kuvion sisälle (en edes muista, että mitä siinä tapahtui) ja lopulta onnistuin tuuppaamaan Svanten hypyn taakse, toinen takakierto menikin sitten jo sujuvammin ja kuin ihmeen kaupalla saimme nollan väännettyä, ei todellakaan kaunista, mutta nolla. Olin varsin tyytyväinen itseeni, että tsemppasin ja taistelin, vaikka ohjaussuunnitelma valui radan edetessä kuin vesi sormien välistä. Usein tuollaisissa tilanteissa tulee luovutettua, mutta taistelimme radan loppuun asti. Kaikesta säätämisestä (sitä tosin taisi olla kaikilla, sen verran hankala tuo loppu oli) huolimatta sijoituimme tälläkin radalla toisiksi.

Svantelta oikein mallikas kisapäivä siis tänäänkin, tuplanolla ja kaksi toista sijaa, kelpaa meille :). Ja parasta oli Svanten asenne, se oli tosi vauhdikkaan ja innokkaan oloinen. Taitava Tantero.