Hiljaista, todella hiljaista, suorastaan hävettävänä hiljaista on ollut tokorintamalla. Lauantai-iltana kuitenkin vääntäydyttiin Tesomalle tokoilemaan Annen ja Emman kanssa.

Svantekin pääsi mukaan ja sai tehdä ensin vähän seuraamista, joka oli aikas pompahtelevaa. Idarissa kaikki asennot oikein (myös istuminen!), seisomisesta karkasi liian aikaisin mukaan seuraamiseen, muuten ihan OK. Sitten kokeiltiin ruutua, jota Svante ei ole valehtelematta vuoteen tehnyt. Merkillä jäi merkin eteen, mutta toki ihan sallitulle etäisyydelle, ruudun löysi oikeinkin kivasti ja osui melkeinpä keskelle sitä, mystistä osaamista siis. Luoksetulossa valui pysäytyksissä, mutta vauhti ihan OK. Lopuksi kaukoja(takapalkalla), jotka oikeastaan aika hyvät. Oi kun Svante oli tohkeissaan, kun pääsi vähän tokoilemaan :).

Into aloitti seuraamisella, joka oli karmeaa, se edisti, poikitti, pomppi (!), teki perusasennot vinoon ja oli muutenkin aivan järkyttävä. Seuraamisessa treenaamattomuus näkyy heti ja pahasti. Liikkeestä istumiset ihan OK, nämä autettuina, palautellaan liikettä taas pitkän tauon jälkeen mieleen. Noutoa otettiin metallilla, palautuksessa vähän törmäsi, toisen palkkasin vauhdista. Nyt malttoi olla hytkymättä, kun heitin. Ruutuun olin vienyt etukäteen palkan valmiiksi, Into meni hyvin ja mikä parasta, kovaa! Toinen sitten niin, että näki kun vein palkan, tässäkin lujaa ja suoraan. Hyvä! Kaukoja otettiin ihan lähietäisyydeltä, niissä ei mitään erikoista, Inton työskentely oli yllättävänkin rauhallista, peruuttelukin pysyi kohtuullisissa mittasuhteissa.

Kivat treenit, kiitos taas treeniseurasta!