Koska varsinaiset agitreenit keskiviikolta peruuntuivat, menimme sitten Anun kanssa lepakkovuorolla navetalle treenailemaan. Mitään suunnitelmaa meillä ei ollut, eikä jaksettu sellaista tehdä, tehtiin vaan kaikkia pikkujuttuja ja pidettiin hauskaa. Kivaa oli.

Into teki kontakteja yksittäin, tuli hyvin toistoja. Samoin keppejä otettiin pelkästään ja useimmiten palkka valmiina. Into teki oikein hyviä ja nopeita pujotteluja. Kerran otin kepeille suoran putken kautta, hienosti Into pystyi taipumaan oikein sisään, vaikka tulikin aika vauhdilla.

Svante teki samoja juttuja; kontakteja ja keppejä. Oli taas kerännyt kivasti kierroksia ja vauhti oli sen mukaista :).

Loppuun Anu värkkäsi muutaman esteen radanpätkä, jossa oli ensin sellainen tyrkkäsy ja sitten kaksi aika nopeasti tulevaa valssia, josta sitten puomille. Minäkin otin sen molempien koirien kanssa. Inton kanssa ensin vähän yliohjasin sitä törkkäisyä ja sitten myöhästyin valsseilta, mutta sitten kun sain vähän jalkoihin liikettä onnistui kohta hienosti. Svante teki tuon heti mallikkaasti, mutta nämä nyt ovatkin juuri niitä sen vahvuuksia.

Mukavaa oli ja uskon, että koiristakin on kiva tehdä välillä tällaisia helppoja ja pieniä juttuja, ei se yksittäisten esteiden tekeminen pahaa tee vähän jo kokeneemmillekaan koirille, saati sitten jollekin Intolle. Tällaisia pikkutreenejä pitäisi tehdä enemmänkin.