Elo on ollut aika hektistä viime aikoina ja ne harvat lepohetket on sitten käytetty lenkkeilyyn, sääkin kun on suosinut, ellei suorastaan hemmotellut.

Ihan vähän on Intsun kanssa tokoteltu. Lähinnä seuraamista, jossa olen ottanut myös käännökset mukaan. Kaukoissa olen nyt itse jotenkin ihan sekaisin, enkä oikein tiedä, että mitä haen. Ruutuua otettiin tänään, muuten oikein hyvin, mutta banaania bukkasi. Paikka ruudussa kuitenkin hyvä (vaikkei taas ottanutkaan valmiina ollutta lelua).

Tunnaria on otettu melkein joka päivä ja siinä Into varsin suvereenisti nostaa oman, jota olen piilotellut jo eri puolille hämykasaa, välillä varsin lähellekin. Vääriä ei ole nostellut useampaan päivään. Tätä jatketaan vielä näin, en halua vaikeuttaa liian nopeasti.

Tänä iltana käväisimme äidin ja tyttöjen kanssa katsomassa äidin tulevaa koiraa. Voi taivas, kun olivat suloisia, katsokaa vaikka!

Huomenna onkin sitten aikainen lähtö Helsinkiin, kolme päivää huippuagilitya, aivan mahtavaa! Teille, jotka ette pääse paikalle löytyy uutisia täältä. Jännittäväjännittäväjännittävä viikonloppu tiedossa!