Keskiviikkona ei ollut (taaskaan) agitreenejä, joten ohjelmassa oli pieni metsälenkki kaikkien poikien kanssa ja Inton kanssa takapihatokoilut.

Seuraaminen tuntui taas aika makealta. Edelleen namilla autan, mutta nyt alkaa fiilis olla oikea. Näin jatketaan. Liikkeestä istumisetkin Into teki ihan hyvin, nyt jo ilman apuja. Sitten seisomaan pysähdyksiä eri variaatioina tavoitteena luoksetulon stoppi. Plääh. Ei edelleenkään sellaisia kuin haluaisin. Vähän kaukojen yksittäisiä vaihtoja ja pari suoraa luoksetuloa vauhdista palkaten. Lopuksi tunnaria edelleen niin, että iso hämykasa keskellä ja omaa piilotellaan sitten vähän eri paikkoihin. Kaikki tosi hyvin, Into keskittyy hienosti etsimiseen, eikä tökkäissytkään vääriä. Hmmm... onko tunnarissa pakko edetä, kun tämä vaihe tuntuu nyt niin kivalta :-p.

Tänään tokoiltiin lenkin yhteydessä läheisellä urheilukentällä. Seuraaminen oli taas tosi kivan tuntuista, ehkä vähän pompotteli, mutta ilme juuri oikea. Sitten jääviä sekaisin, ei sotkenut ja muutenkin teki hyvin. Kaukoissa keskityttiin s-m-s -kuvioon, olin ihan lähellä ja kädellä ohjasin. Luoksetulo otettiin pitkältä matkalta ja palkkasin vauhdista. Sitten Into sai kiertää jalkapallomaaleja ja otin siitä suoraan seuraamiseen, ei tietenkään heti löytänyt oikeaa paikkaa, mutta yllättävänkin hyvin kuitenkin. Oli oikein kivat pikkutreenit!

Muuten tökkiikin sitten urakalla, sää on syvältä (tätäkö se sitten taas on seuraavat puoli vuotta; vettä, kuraa, pimeyttä ja ankeutta) ja Oiva ja Elvis molemmat aika väsyneitä. Oiva läähättelee ja Elvis on tosi jäykkä ja vähän haluton liikkumaan. Nämä kosteat ja viileähköt kelit tuntuvat olevan Elvikselle niitä kaikkein huonoimpia. No, päivä kerraallaan katsellaan.