Tuntuu vähän agilitypainotteista olevan tämä treenailu... Keskiviikkona oli vuorossa Svanten treenit Nokialla. Olimme kaikki ennen treenejä kuuntelemassa viimeisinpiä tietoja Tamskin tonttiasiasta, joten aloitimme treenit vähän myöhässä, hyvin kuitenkin ehdittiin.

Svanten kanssa teimme kaksi pätkää, joissa kummallakan ei isompia ongelmia. Ihan eka kierros oli OK, mutta Svante vähän löysä, kuten muuten melkeinpä aina ekalla radalla treeneissä, mistähän sekin mahtaa johtua? Toinen yrittämä jo varsin hyvä. Toinen rata meni laakista tosi kivasti, otettiin sekin sitten vielä toiseenkin kertaan, hyvin silloinkin. Kontakteista radalla oli aa ja puomi, joissa palkka valmiina. Etenkin puomi on tällä hetkellä tosi hyvä, Svante tekee sen lujaa ja itsenäisesti. Toki valmis palkka auttaa asiaa, enkä usko suorituksen ihan tämän tasoisena siirtyvän kisoihin, mutta tyytyväinen olen silti. Myös kepit Tantsu klaarasi hienosti, huolimatta tosi vaikeista keppikulmista ja koiraa epätoivoisesti väärään väliin tunkevasta ohjaajasta. Onneksi koira on ohjaajaansa taitavampi :). Svante oli taas tosi etevä.

Intokin sai lopuksi ottaa kepit muutamaan kertaan, palkka aina valmiina, eikä mitään ongelmia. Kertaalleen kokeilin niin, että laitoin palkan keppien ja hypyn taakse, tämäkään ei aiheuttanut vaikeuksia viimeisellä välillä.